Libnet.ro
UNICEF

11:15

Care sunt cele mai proaste masini din lume. Cum se situeaza automobilele Dacia

Playtech Playtech,
Care sunt cele mai proaste masini din lume. Cum se situeaza automobilele Dacia

Cele mai fiabile si cele mai proaste masini, in anul 2020. Modelele Dacia au avut rezultate surprinzatoare. Clubul ADAC a publicat statisticile. Cele mai proaste masini din lume, potrivit ADAC. Dacia a impresionat Clubul german ADAC, asociatie a automobilistilor renumita pentru implicarea in testarea si protejarea drepturilor proprietarilor de masini, a publicat statisticile pentru acest . continuă pe Playtech

Romanii cauta tot mai multe rulote pentru vacanta. Care sunt cele mai potrivite locatii

In cautarile de pe internet, expresia rulota de inchiriat este cautata de trei ori mai mult decat .

Cea mai nociva leguma din lume e preferata romanilor. O folosesc in toate retetele. Atentie mare la consum

Desi legumele si fructele sunt stiute ca fiind extrem de sanatoase, aceste calitati nu se regasesc deloc in una dintre ele. Care este cea mai nociva si este si pe placul tuturor romanilor? Atentie la consumul sau exagerat! Care este cea mai nociva leguma? E intre preferintele romanilor Romanii se pare ca se indragostesc numai .

Cel mai scump accident din lume. Totalul pagubelor, peste 3,5 milioane de euro

Zilele trecute undeva in Alpii elvetieni a avut loc cel mai scump accident din lume, mai exact in valoare de 3 milioane de lire sterline. Masinile implicate, tineti-va bine, au fost trei bolizi de lux, pe care le poti achizitiona doar daca mamica si taticu au cateva zeci de milioane puse de-o parte doar pentru .

Pensii 2020. Cele mai mari pensii din Romania. Cati bani au castigat in iulie

Topul celor mai mari 20 de pensii de serviciu din MAI, potrivit economica. net. Cinci dintre oameni au luat peste 20. 000 de lei net in luna iulie si aproape 46. 000 dintre beneficiarii pensiilor de serviciu de sub cupola MAI au incasat pensii sub 5. 000 de lei brut lunar, in timp ce aproximativ 25. 000 de oameni au .

Cele mai afectate zone din Romania de COVID-19. Bucurestiul, lider la recorduri negative

Bilantul infectarilor cu coronavirus in Romania a ajuns, luni, 17 august 2020, la 71. 194, dupa ce inca 733 de persoane au fost depisate pozitiv in ultimele 24 de ore. Bucuresti, Suceava, Brasov si Arges.

Ouale albe sau ouale maro? Care sunt cele mai sanatoase pentru organism. Ultima descoperire a cercetatorilor

Oul este un aliment complet, bogat si in proteine si in vitamine, motiv pentru care medicii il recomanda in dieta oricui, insa cu masura. Unii specialisti spun ca nu este bine sa consumam mai mult de trei oua pe saptamana, in timp ce altii spun ca nu este nicio problema daca mancam chiar si unul pe zi, daca digestia ne permite acest lucru.

Cele mai vechi dovezi despre un pat confortabil din iarba dateaza de acum 200.000 de ani

Arheologii din Africa de Sud au analizat resturile dintr-o pestera numita Border Cave si au ajuns la concluzia ca oamenii de acum 200. 000 de ani s-au straduit sa-si confectioneze un fel de asternuturi din ierburi cat mai confortabile posibil, punand si straturi de cenusa, dar arzand si frunze care puteau alunga insectele. Exagerand putin, putem vorbi despre niste saltele vegetale foarte complexe pentru acele timpuri. Cele mai vechi paturi din ierburi gasite pana acum aveau 77 de milenii vechime.

Topul companiilor care ofera cele mai mari viteze de internet din Romania

Statisticile oficiale privind calitatea serviciului de internet fix si mobil din Romania elaborate de ANCOM pe baza testelor din aplicatia Netograf. ro arata ca in anul 2019 romanii au experimentat viteze medii de download la nivel national de 148,95 Mbps pentru internetul fix si 24,79 Mbps pentru internetul mobil, in crestere fata de anii precedenti.

Este ALERTA! Judetele cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19. Coronavirusul, de necontrolat in Bucuresti

Este ALERTA! Conform bilantului din 14 august, in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 1. 415 noi cazuri de infectare cu Covid-19 si 44 de decese noi. La Terapie Intensiva sunt internate 473 de persoane. Iata care sunt judetele cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19.

Nicusor Dan sustine ca daca va ajunge primar va desfiinta companiile municipale infiintate de Gabriela Firea. Care sunt exceptiile

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca daca va ajunge primar va desfiinta cele mai multe din cele 23 de companii municipale infiintate in mandatul Gabrielei Firea. Exceptie vor face societatile care gestioneaza termoficarea si iluminatul public.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )