Libnet.ro
UNICEF

06:30

Topul companiilor care ofera cele mai mari viteze de internet din Romania

Adevărul Adevărul,
Topul companiilor care ofera cele mai mari viteze de internet din Romania

Statisticile oficiale privind calitatea serviciului de internet fix si mobil din Romania elaborate de ANCOM pe baza testelor din aplicatia Netograf. ro arata ca in anul 2019 romanii au experimentat viteze medii de download la nivel national de 148,95 Mbps pentru internetul fix si 24,79 Mbps pentru internetul mobil, in crestere fata de anii precedenti. continuă pe Adevărul

Romania are unul dintre cele mai mari procentaje de tineri care inca locuiesc cu parintii. La ce varsta pleaca de acasa alti europeni

Tinerii din Romania prefera sa locuiasca cu parintii. Potrivit datelor publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat), tara noastra are unul dintre cele mai mari procente de tineri care inca nu au.

FOTO VIDEO Proteste in Belarus. Val de greve la cele mai mari intreprinderi ale statului

Angajatii mai multor intreprinderi mari din Belarus au incetat activitatea si protesteaza in legatura cu fraudarea alegerilor si a represaliilor, transmite Interfax si RBC.

Belarus, lovita puternic de un val masiv de proteste la cele mai mari intreprinderi ale statului. Mii de persoane au fost retinute (VIDEO)

Angajatii mai multor intreprinderi mari din Belarusau incetat activitatea si protesteaza in legatura cu fraudarea alegerilor parlamentare si a represaliilor,Politistii au intervenit in forta.

Medicii ne spun care sunt cele mai afrodisiace alimente. Include-le rapid in dieta

Stii deja ca stridiile, avocado si sparanghelul sunt alimente care iti cresc libidoul, insa trebuie sa iti spunem ca exista si alte trucuri alimentare pe care le poti pune in aplicare.

Emiratele Arabe, tara care a efectuat cele mai multe teste de COVID-19, raportate la milionul de locuitori. Pe ce loc se afla Romania

Insulele Feroe, Luxemburg, Monaco si Gibraltar sunt statele care au facut cele mai multe teste de depistare a COVID-19, raportate la numarul de locuitori. Pentru ca sunt niste state destul de mici, cu cateva zeci.

Cel mai scump apartament din Los Angeles. Actorul celebru care ofera o reducere colosala

Matthew Perry incearca inca de anul trecut sa-si vanda apartamentul inspirat din filmul Batman. Celebrul actor a cerut initial 35 de milioane de dolari, insa nu a primit nicio oferta. Apartamentul a fost cumparat in anul 2017 pentru 20 de milioane de dolari. Acesta a fost cel mai scump apartament din Los Angeles. Actorul celebru .

Cele mai celebre rochii din filmele de la Hollywood

Rochiile purtate de renumite actrite in unele dintre cele mai de succes productii de la Hollywood vor ramane mereu in istorie, asemenea filmelor celebre in care le-am admirat! .

Cele mai frecvente teorii ale conspiratiei legate de coronavirus. Dezinformarea din pandemie a omorat sute de oameni

Dezinformarea din vremea pandemiei de coronavirus a provocat moartea a 800 de oameni. Cifra apare intr-un studiu facut de o echipa de cercetatori din mai multe tari. Cele mai frecvente forme de dezinformare s-au referit la teorii ale conspiratiei, tratamente miraculoase ori zvonuri care au speriat si mai mult populatia.

Este ALERTA! Judetele cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19. Coronavirusul, de necontrolat in Bucuresti

Este ALERTA! Conform bilantului din 14 august, in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 1. 415 noi cazuri de infectare cu Covid-19 si 44 de decese noi. La Terapie Intensiva sunt internate 473 de persoane. Iata care sunt judetele cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19.

Cele mai bune clatite, facute de Andreea Banica. Reteta artistei

Andreea Banica a facut publica una dintre putinele retete de desert pe care le gateste, si nu pentru ca nu ar vrea sau nu ar stii, ci pentru ca se fereste sa manance dulciuri. Astfel, vedeta a postat pe canalul ei de Youtube o reteta de clatite curcubeu. Cele mai bune si frumoase clatite, facute .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2684 seconds )