Libnet.ro
UNICEF

21:45

Care sunt judetele cu cei mai multi si cei mai putini locuitori

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Care sunt judetele cu cei mai multi si cei mai putini locuitori

Cele mai mari judete, cu exceptia Municipiului Bucuresti, care are 1,88 milioane de locuitori, sunt Iasi, Prahova si Cluj, in timp ce la polul opus, judetele cu cei mai putini locuitori sunt Covasna, Tulcea si Salaj, potrivit rezultatelor definitive. continuă pe Wall-Street Ro

Scandalul urias in care sunt implicati cei mai mari LIDERI europeni. Stiau despre tot!

Scandalul PRISM continua sa faca valuri. Pe langa internautii din intreaga lume, tinte ale spionajului american coordonat de NSA, aceeasi agentie de securitate care a pus la punct programul Echelon in anii 1970, au fost.

Spanzurarea, metoda la care au apelat cei mai multi sinucigasi bistriteni

Comparativ cu 2011, in anul 2012 s-au inregistrat mai putine sinucideri in Bistrita-Nasaud potrivit ultimelor statistici. Metoda cel mai adesea utilizata este spanzurarea, dar nu lipsesc nici aruncarile de la etaj. Motivele pentru care bistritenii aleg sa-si puna capat zilelor sunt de cele mai multe ori: problemele de natura psihica, dezamagiri in dragoste sau dificultati financiare.

HARTA INTERACTIVA a emigratiei: Care sint judetele fruntase la exportul de romani. Plus: destinatiile preferate pentru emigranti

Peste 727. 000 de romani sunt plecati din tara pentru o perioada mai mare de un an, potrivit datelor finale ale Recensamantului din 2011 transmise de Institutul National de Statistica INS). Cifrele emigratiei sint insa subestimate, dupa cum arata chiar INS, din cauza imposibilitatii de a-i recenza pe cei plecati cu toata familia. Cele mai multe persoane care au ales sa plece din tara provin din judetele din Moldova. Practic, cinci din cele opt judete ale Moldovei ocupa primele 5 pozitii din topul romanilor plecati, top condus de judetul Bacau peste 57. 000 de cetateni plecati). In ceea ce priveste tarile in care romanii au ales sa plece, Italia conduce detasat topul, fiind destinatia preferata de peste 341. 000 de romani o cifra ce paleste totusi pe langa estimarile neoficiale ce spun ca in Italia s-ar afla peste 1 milion de romani). Israelul, tara care in urma cu un deceniu sau mai bine era in topul destinatiilor persoanelor care voiau sa plece din tara noastra, lipseste din top 20. Vezi in articol o HARTA INTERACTIVA cu situatia romanilor plecati din fiecare judet si cu tarile in care au ales cei mai multi romani sa se stabileasca.

Romania - tara cu cei mai multi specialisti in istorie

Daca exista pe lumea asta ceva cu care fiecare dintre noi se lauda, sunt cunostiintele si analizele in materie de istorie. Nu veti auzi multa lume contrazicand parerile specialistilor in materie de, sa spunem, starea vremii sau migratia pasarilor. in privinta istoriei insa, cati romani, atatea pareri.

TOP: companiile care dau de munca celor mai multi romani

Cei mai mari 10 angajatori din Romania au cumulat anul trecut circa 170. 000 de angajati, cifra in scadere fata de 2011, dupa ce majoritatea companiilor si-au redus personalul. Iata care au fost in 2012 companiile cu cei mai muti salariati,conform.

Rezolvare Subiecte Bac 2013: Braila, judetul cu cei mai multi elevi de nota 10

Absolventii clasei a XII-a au sustinut luni, 1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro va publica, luni, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 BRAILA: judetul cu cei mai multi elevi de nota 10 si cea mai mare promovabilitate

Absolventii clasei a XII-a au sustinut luni, 1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro va publica, luni, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

2.000 de turisti au votat destinatiile cu cei mai neciopliti taximetristi

Conform unui sondaj realizat in randul turistilor englezi, taximetristii din Paris si Roma sunt cei mai nepoliticosi din lume.

Forbes: Angelina Jolie si Hugh Jackman, cei mai influenti actori din lume

Angelina Jolie si Hugh Jackman au fost desemnati drept cei mai influenti actori din lume, potrivit unui clasament realizat de revista Forbes. La actrite, Angelina Jolie se afla pe primul loc, fiind urmata.

RECENSAMANTUL scoate la iveala cati maghiari sunt de fapt la noi in tara. Vezi datele oficiale

Datele finale ale recensamantului au scos la iveala faptul ca maghiarii si romii sunt cele doua minoritati etnice, care au cei mai multi cetateni la noi in tara. Informatia privind etnia a fost.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )