Libnet.ro
UNICEF

18:45

Care sunt mostenitorii Tronului, dupa excluderea fostului Principe Nicolae

Antena3 Antena3,
Care sunt mostenitorii Tronului, dupa excluderea fostului Principe Nicolae

Titlurile Membrilor Casei Regale a Romaniei, precum si Ordinea de Succesiune sunt determinate de Normele Organice ale Casei Regale a Romaniei. Astfel, potrivit acestora, Seful actual al Casei Regale a Romaniei este. continuă pe Antena3

Simona Halep si Serena Williams lupta pentru suprematie in SUA! TREI motive pentru care sunt favorite

Simona Halep si Serena Williams sunt jucatoarele cu cele mai bune evolutii pe suprafata tare de joc din acest an. Liderul mondial si numarul 3 WTA vor duce o lupta din pole-position in cadrul turneelor americane, dupa ce au dominat hard-ul in 2015.

Linia fina dintre consumul de suplimente si tulburarile de alimentatie la barbati. Care sunt pericolele

Majoritatea oamenilor doresc sa arate mai bine si apeleaza la exercitii fizice pentru a-si atinge scopul. Ei se antreneaza constant, ridica greutati si alearga kilometri intregi pentru a fi multumiti de fizicul lor. Dar, dupa o perioada de timp, acestia, in special barbatii, decid ca nu este suficient si apeleaza la suplimente. Potrivit unui nou studiu, exista persoane care consuma atat de multe suplimente incat isi pun in pericol sanatatea.

ANPDCA: Copiii din centrele de plasament care sunt tinuti inchisi nu mai au nicio sansa de recuperare

Minorii care ajung intr-un centru de plasament nu pot fi tinuti doar acolo, ci au dreptul sa iasa in comunitate, sa se intalneasca cu prietenii sau sa se plimbe, conditia fiind sa aiba bilet de voie de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )