Libnet.ro
UNICEF

14:00

ANPDCA: Copiii din centrele de plasament care sunt tinuti inchisi nu mai au nicio sansa de recuperare

B1 B1,
ANPDCA: Copiii din centrele de plasament care sunt tinuti inchisi nu mai au nicio sansa de recuperare

Minorii care ajung intr-un centru de plasament nu pot fi tinuti doar acolo, ci au dreptul sa iasa in comunitate, sa se intalneasca cu prietenii sau sa se plimbe, conditia fiind sa aiba bilet de voie de la. continuă pe B1

Simona Halep si Serena Williams lupta pentru suprematie in SUA! TREI motive pentru care sunt favorite

Simona Halep si Serena Williams sunt jucatoarele cu cele mai bune evolutii pe suprafata tare de joc din acest an. Liderul mondial si numarul 3 WTA vor duce o lupta din pole-position in cadrul turneelor americane, dupa ce au dominat hard-ul in 2015.

Linia fina dintre consumul de suplimente si tulburarile de alimentatie la barbati. Care sunt pericolele

Majoritatea oamenilor doresc sa arate mai bine si apeleaza la exercitii fizice pentru a-si atinge scopul. Ei se antreneaza constant, ridica greutati si alearga kilometri intregi pentru a fi multumiti de fizicul lor. Dar, dupa o perioada de timp, acestia, in special barbatii, decid ca nu este suficient si apeleaza la suplimente. Potrivit unui nou studiu, exista persoane care consuma atat de multe suplimente incat isi pun in pericol sanatatea.

Circulatie feroviara intrerupta intre Brasov si Sibiu. Care sunt trenurile deviate

UPDATE - Patru trenuri circula pe rute ocolitoare, miercuri, si vor inregistra intarzieri din cauza intreruperii circulatiei feroviare pe magistrala Brasov-Sibiu, care a fost avariata, in zona garii.

Intel lanseaza primele procesoare din noua generatie si sunt create pentru gameri

Intel a anuntat lansarea primelor doua procesoare din generatia a sasea de procesoare Core, denumita Skylake. Noile cipuri vin, pe hartie, cu performante de invidiat. An de an, Intel isi reinnoieste gama de procesoare cu noi. Gama Skylake debuteaza cu modelele Core i7-6700K si Core i5-6600K, destinate utilizatorilor de PC-uri desktop. Procesoarele sunt tactate la [] Intel lanseaza primele procesoare din noua generatie si sunt create pentru gameri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )