Libnet.ro
UNICEF

14:00

Care sunt numele celor 22 de cetateni ai Republicii Moldova de pe lista beneficiarilor offshore PanamaPapers

B1 B1,
Care sunt numele celor 22 de cetateni ai Republicii Moldova de pe lista beneficiarilor offshore PanamaPapers

Scurgerile masive de informatii sub numele de Panama Papers au scos la iveala si numele a 22 de cetateni ai Republicii Moldova care fac parte dintre beneficiarii reali ai celor 214 de companii offshore, arata desch. continuă pe B1

Care sunt numele romanilor ce figureaza pe lista PanamaPapers (VIDEO, FOTO)

Cea mai mare scurgere de informatii care face publica modalitatea prin care liderii lumii se foloseau de companii offshore intermediate de firma de avocatura Mossack Fonseca din Panama, a fost data presei sub numele.

Ion Sturza, fost premier al Republicii Moldova, in ancheta Panama Papers

Ion Sturza, fost premier al Republicii Moldova, apare in documentele Panama Papers, din care reiese ca ar fi beneficiat de pe urma a doua companii offshore, inregistrate in Insulele Britanice Virgine: Markside Holdings Limited si Chandler Group Holdings, arata jurnalistii Rise din Moldova, citati de Mediafax.

Marius Lazurca: Romania va continua sa ajute poporul Republicii Moldova

Romania va continua sa ajute cetatenii Republicii Moldova, desi se abtine deocamdata sa ofere creditul promis toamna trecuta de catre fostul premier de la Bucuresti, Victor Ponta. Promisiunile au fost facute de catre ambasadorul Romaniei in Republica Moldova, Marius Lazurca, la TVR Moldova, transmite IPN.

Ambasadorul Federatiei Ruse la Chisinau a fost convocat la Ministerul de Externe al Republicii Moldova

Ambasadorul Rusiei la Chisinau, Farit Muhametsin, a fost convocat vineri la Ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene de catre ministrul-adjunct al afacerilor externe al Republicii Moldova, Lilian Darii, in legatura cu aparitia unor informatii privind desfasurarea in Zona de securitate de la Nistru a unor actiuni de recrutare a cetatenilor din R. Moldova in Fortele Armate ale Federatiei Ruse, transmite Agerpres.

Este apa carbogazoasa rea pentru sanatate? Care sunt cele mai comune mituri

In ultima vreme din ce in ce mai multe persoane afirma ca apa carbogazoasa nu este buna pentru sanatate, invocand urmatoarele argumente: este daunatoare dintilor si oaselor, nu este la fel de hidratanta, ingrasa sau provoaca arsuri la stomac. Prevention. com a investigat problema pentru a vedea daca exista totusi o problema si daca persoanele care consuma in mod regulat apa carbogazoasa au de ce sa isi faca griji.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )