Libnet.ro
UNICEF

18:00

Care sunt numele romanilor ce figureaza pe lista PanamaPapers (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Care sunt numele romanilor ce figureaza pe lista PanamaPapers (VIDEO, FOTO)

Cea mai mare scurgere de informatii care face publica modalitatea prin care liderii lumii se foloseau de companii offshore intermediate de firma de avocatura Mossack Fonseca din Panama, a fost data presei sub numele. continuă pe B1

Care sunt numele celor 22 de cetateni ai Republicii Moldova de pe lista beneficiarilor offshore PanamaPapers

Scurgerile masive de informatii sub numele de Panama Papers au scos la iveala si numele a 22 de cetateni ai Republicii Moldova care fac parte dintre beneficiarii reali ai celor 214 de companii offshore, arata desch.

Panama Papers: Conturile secrete ale celor bogati si puternici - care sunt principalele nume mentionate in documente

Lideri politici, celebritati de prim plan si zeci de miliardari figureaza printre personalitatile mentionate in ceea ce pare a fi cea mai mare scurgere de documente fiscale din istorie, scrie AFP.

Este apa carbogazoasa rea pentru sanatate? Care sunt cele mai comune mituri

In ultima vreme din ce in ce mai multe persoane afirma ca apa carbogazoasa nu este buna pentru sanatate, invocand urmatoarele argumente: este daunatoare dintilor si oaselor, nu este la fel de hidratanta, ingrasa sau provoaca arsuri la stomac. Prevention. com a investigat problema pentru a vedea daca exista totusi o problema si daca persoanele care consuma in mod regulat apa carbogazoasa au de ce sa isi faca griji.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )