Libnet.ro
UNICEF

11:15

Care sunt planurile Porsche pentru Cluj-Napoca

Playtech Playtech,
Care sunt planurile Porsche pentru Cluj-Napoca

Porsche Engineering a anuntat planurile de viitor pentru subsidiara sa din Cluj-Napoca. inainte de toate, ar trebuie sa stiti cateva lucruri de baza in legatura cu compania. Porsche Engineering Group GmbH este un furnizor de servicii de inginerie pentru industria auto, pentru industria de componente auto si alte sectoare. Compania este detinuta integral de Porsche []. continuă pe Playtech

Afacerile momentului. Care sunt cele mai profitabile domenii in care merita sa investesti acum

Tot mai multi romani lasa joburile traditionale in favoarea devenirii propriului sef. Potriviti Inc , afacerile viitorului sunt in gadgeturile pentru realitatea virtuala, dar si wellnessul corporativ. Gandind insa in prezent si in investitii.

Care sunt consecintele fiscale si comerciale ale Brexitului? Alin Chitu, Tax Partner in cadrul Tuca ZbarceaAsociatii Tax si Cornel Popa, Partener al Tuca ZbarceaAsociatii vor discuta online cu cititorii vineri, de la ora 12:00

Aveti parteneri comerciali in Marea Britanie sau intentionati sa stabiliti legaturi de afaceri cu societati din Marea Britanie? Care sunt riscurile potentiale si cum va influenta Brexitul structura contractelor comerciale sau taxarea si impozitarea? Alin Chitu, Tax Partner in cadrul Tuca ZbarceaAsociatii Tax si Cornel Popa, Partener al Tuca ZbarceaAsociatii vor discuta online cu cititorii vineri, 15 iulie, de la ora 12:00.

Care sunt consecintele fiscale si comerciale ale Brexitului? Alin Chitu, Tax Partner in cadrul Tuca ZbarceaAsociatii Tax si Cornel Popa, Partener al Tuca ZbarceaAsociatii au discutat online cu cititorii

Aveti parteneri comerciali in Marea Britanie sau intentionati sa stabiliti legaturi de afaceri cu societati din Marea Britanie? Care sunt riscurile potentiale si cum va influenta Brexitul structura contractelor comerciale sau taxarea si impozitarea? Alin Chitu, Tax Partner in cadrul Tuca ZbarceaAsociatii Tax si Cornel Popa, Partener al Tuca ZbarceaAsociatii au discutat online cu cititorii.

Care sunt cauzele icterului la bebelusi? Dr. Popescu Florentina, medic specialist pediatru, a discutat online cu cititorii

Ce este icterul si cum se manifesta la nou nascut si sugar? Care sunt cauzele si factorii favorizanti? Ce optiuni de tratament exista si ce probleme pot aparea din cauza icterului la bebelusi? Dr. Popescu Florentina, medic specialist pediatru, a discutat online cu cititorii. Adreseaza-i o intrebare medicului pe MedLive. ro.

Filme pentru copii si animatii: care sunt productiile care ruleaza in cinematografe

Filme pentru copii si animatii ruleaza toata vara in cinematografele din Romania. Copiii sunt asteptati la Cinema City pentru a primi in dar Pasaportul de Cinema si a porni intr-o calatorie minunata in lumea filmului, se arata intr-un comunicat remis Playtech. Pana pe 31 august, daca ii duceti pe cei mici la filme pentru copii [].

Cod galben de canicula in 17 judete. Care sunt zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, canicula si disconfort termic pentru 17 judete din vestul si sud-vestul tarii.

Pokemon Go, jocul devenit viral, care produce isterie in randul jucatorilor. Aplicatia a pus in alerta autoritatile. Care sunt cauzele ce ii pun in dificultate pe oamenii legii (VIDEO)

Un joc devine viral si produce isterie in randul jucatorilor. Este vorba despre Pokemon Go, o aplicatie care a urcat rapid in topul celor mai descarcate programe. Conceptul inedit care sta la.

Nu mi-a spus nimeni sa fac denunt, nu am fost amenintat. Care sunt motivele care l-au determinat pe fostul sef de la Cimitire sa-l reclame pe Sorin Oprescu

Bogdan Popa, inculpat si denuntator in dosarul lui Sorin Oprescu, le-ar fi spus judecatorilor ca 45% din banii pe care i-a primit mita i-au fost destinati fostului primar. in plus, el a precizat ca an.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )