Libnet.ro
UNICEF

17:00

Care sunt scenariile de lucru pentru sistemul de taxe si impozite dupa alegerile prezidentiale

Hotnews Hotnews,
 Care sunt scenariile de lucru pentru sistemul de taxe si impozite dupa alegerile prezidentiale

Ministerul Finantelor si Departamentul pentru Buget au in lucru mai multe scenarii de lucru pentru anii viitori in ce priveste modificarea sistemului de taxe si impozite, potrivit unui articol CursdeGuvernare. ro. Astfel, potrivit unor surse din MF, ministrul delegat pentru Buget, Darius Valcov, ia in calcul schimbari drastice de filosofie fiscala, care sa permita finantarea masurilor luate anul acesta in campania electorala. continuă pe Hotnews

Cardul de sanatate - afurisit de unii preoti si refuzat de maicute. Care sunt argumentele fetelor bisericesti ce returneaza cardurile

Cardurile de sanatate sunt lucruri diavolesti, cuvantul card poate fi citit drac de la dreapta la stanga, primirea cardului de sanatate inseamna in primul r'inregimentarea electronica' in randurile 'Fiarei' calculatorul de la Bruxelles care poate tine 'evidenta' locuitorilor intregii lumi) - acestea sunt cateva dintre argumentele invocate de preoti, calugarite si simpli crestini care nu accepta cardul de sanatate. Dupa ce maicutele de la mai multe manastiri din Neamt au returnat cardurile si au trimis o petitie Casei judetene de Asigurari de Sanatate, presedintele institutiei le-a raspuns ca nu vor putea beneficia de servicii medicale gratuite, cu exceptia urgentelor. Maicutele trebuie sa se conformeze, pentru ca Biserica nu este impotriva cardurilor, a declarat oficialul, citat de Realitatea Media.

Informare meteo de NINSOARE si LAPOVITA! Vezi care sunt zonele vizate

Ninsoarea si viscolul revin pentru cateva ore in aceasta noapte. Meteorologii au emis in urma cu putin timp o informare de inrautatire a vremii. Precipitatiile isi vor face simtita prezenta inca din.

Ponta, despre anchetele DNA: Ma bucur foarte mult ca sunt anchete, avem pentru toate televiziunile

Victor Ponta a declarat ca se bucura foarte mult pentru faptul ca procurorii DNA efectueaza anchete, considerand ca, astfel, nu ramane nimeni fara stiri. Premierul a vorbit, la solicitarea presei, despre perc.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )