Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ponta, despre anchetele DNA: Ma bucur foarte mult ca sunt anchete, avem pentru toate televiziunile

Antena3 Antena3,
Ponta, despre anchetele DNA: Ma bucur foarte mult ca sunt anchete, avem pentru toate televiziunile

Victor Ponta a declarat ca se bucura foarte mult pentru faptul ca procurorii DNA efectueaza anchete, considerand ca, astfel, nu ramane nimeni fara stiri. Premierul a vorbit, la solicitarea presei, despre perc. continuă pe Antena3

Ponta despre anchetele DNA: Ma bucur foarte mult ca sunt anchete, nu ramane nimeni fara stiri

Premierul Victor Ponta a declarat ca se bucura foarte mult pentru faptul ca DNA efectueaza anchete si investigatii in toate domeniile, precizand ca fiecare televiziune isi poate alege subiecte si ca, astfel, nu ramane nimeni fara stiri.

Alegeri prezidentiale 2014. Ce spun candidatii la Presedintie despre anchetele DNA

Principalii pretendenti la Cotroceni au pareri impartite atunci cand vine vorba despre anchetele DNA. Ponta, Tariceanu si Melescanu i-au mustruluit usor pe procurori, in timp ce Iohannis, Udrea si Macovei sustin, cel putin declarativ, actiunile Justitiei.

Ce spun candidatii la Presedintie despre anchetele DNA

Principalii pretendenti la Cotroceni au pareri impartite atunci cand vine vorba drespre anchetele DNA. Ponta, Tariceanu si Melescanu i-au mustruluit usor pe procurori, in timp ce Iohannis, Udrea si Macovei sustin, cel putin declarativ, actiunile Justitiei.

Ce spune Ponta despre locuinta pentru Basescu

Premierul Victor Ponta a anuntat ca Guvernul va cauta o casa care sa poata fi atribuita presedintelui Traian Basescu, o locuinta micuta in care sa nu deranjeze pe nimeni, nu un ditamai palat la Snagov.

Ponta, despre Tariceanu si Maior: Cei doi se califica pentru postul de prim-ministru, alaturi de alte nume

Calin Popescu Tariceanu si George Maior, directorul Serviciului Roman de Informatii, se califica pentru a ocupa postul de prim-ministru, alaturi de alte nume de persoane care vor fi nominalizate pe 4 noiembrie, a declarat liderul PSD, Victor Ponta.

Ponta, despre ninsoare: Iarna nu-i ca vara!

Guvernul este pregatit pentru problemele generate de zapada si va lua masuri, dar va mai ninge, iar Executivul nu poate opri ninsoarea, a declarat, duminica, premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )