Libnet.ro
UNICEF

05:00

Care-s pietele din Bucuresti inchise pentru ca nu respectau regulile de distantare sociala

Playtech Playtech,
Care-s pietele din Bucuresti inchise pentru ca nu respectau regulile de distantare sociala

Inspectorii ANPC au controlat mai multe locuri de cumparaturi aglomerate din Bucuresti pentru a vedea daca-s respectate regulile pe timpul pandemiei. Rezultatele n-au fost pe deplin. continuă pe Playtech

ANPC a inchis Piata Rahova din Bucuresti si pescaria din Piata Moghioros

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a facut mai multe controale in pietele din Buc.

VIDEO Un parc din Bucuresti s-a umplut de caini maidanezi

Toate parcurile din Bucuresti sunt inchise pe perioada starii de urgenta, iar cei care indraznesc sa treaca dincolo de gard pot fi amendati cu 100 pana la 5. 000 de lei. Astfel, in acest moment nu vezi umbra de om prin parcurile bucurestene, insa nu acelasi lucru se poate spune despre animale. Parcul Plumbuita, in zona Ghica Tei, s-a umplut de caini comunitari in doar cateva zile, arata imaginile transmise redactiei de un locuitor al cartierului Tei.

Mai multi pompieri din Bucuresti si Ilfov, depistati cu COVID-19

Noua pompieri din Bucuresti si Ilfov au fost depistati cu noul coronavirus, anunta Libertatea. ISU a confirmat ca exista cazuri de imbolnaviri, fara sa precizeze insa numarul acestora. Opt pompieri de.

BCR-InnovX anunta companiile care au intrat in programul de incubare dedicat grupei Start-ups din Bucuresti

BCR-InnovX, programul de accelerare a afacerilor din tehnologie, anunta companiile care au intrat in programul de incubare dedicat grupei Start-ups, cu cifra de afaceri intre 100. 000 si un milion de euro, din Bucuresti, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

VIDEO De ce au respirat locuitorii din Bucuresti, din nou, aer poluat: sursa poluarii extreme din Capitala

Bucurestenii s-au trezit, miercuri dimineata, intr-un aer extrem de poluat. in nordul Capitalei, in special, s-a simtit, ore bune, un miros inecacios de fum. Locuitorii din Bucuresti au.

VIDEO Aglomeratie in pietele agroalimentare si supermarketurile din Bucuresti Cum s-a respectat distanta sociala

La pietele agroalimentare si supermarketuri s-au format sambata cozi de zeci de persoane. Problema a fost in special intre orele 11. 00 si 13. 00 cand au iesit si pensionarii la cumparaturi, acestia avand la dispozitie doar doua ore pe zi. Restrictiile s-au suprapus si cu cumparaturile facute pentru Florii. Dintre locatiile vizitate de reporterul HotNews. ro, cea mai grava situatie a fost la Piata Delfinului, din Sectorul 2, unde coada s-a intins pe circa 200 de metri, iar oamenii au asteptat aproape o ora ca sa intre.

Parteneriat intre OMV si Mastercard pentru livrarea a 24.000 de pachete alimentare in 5 spitale din Bucuresti si Ploiesti

Un numar de 24. 000 de pachete alimentare preparate in statiile OMV vor ajunge, in urmatoarea luna, la cadrele medicale din spitalele Grigore Alexandrescu, Floreasca, Sfantul Ioan, Colentina si Spitalul Judetean Prahova, a anuntat, vineri, OMV Petrom, intr-un comunicat de presa transmis AGERPRES.

Studentii si angajatii Universitatii din Bucuresti vor beneficia de sprijin psihologic

O echipa de specialisti formata din cadre didactice, masteranzi si doctoranzi din cadrul Facultatii .

Numarul companiilor municipale din Bucuresti a fost redus

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, vineri, reducerea numarului companiilor municipale, prin reorganizarea activitatii celor 21 de companii. Primarul general Gabriela Firea a precizat ca nu este vorba despre o renuntare la ideea de a avea companii municipale, ci de a reduce cheltuielile, avand in vedere contextul economic generat de pandemia de coronavirus.

De la aer de munte la niveluri alarmante de poluare: cum arata varfurile din Bucuresti in ultima luna

Ministerul Mediului, la jumatatea lui martie, a spus ca poluarea a fost redusa. N-a durat nici 24 de ore, ca au fost inregistrate din nou valori alarmante. Din 16 martie pana acum, in ciuda.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )