Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carmen Bruma, fotografie emotionanta cu Mircea Badea si Vladut

Antena3 Antena3,
Carmen Bruma, fotografie emotionanta cu Mircea Badea si Vladut

Astazi este o zi speciala pentru Mircea Badea. Fiul realizatorului TV, Vladut, implineste doi ani. Evenimentul a fost marcat de Carmen Bruma pe pagina de Facebook cu un colaj din doua. continuă pe Antena3

Mircea Badea: DNA m-a reclamat la CNA pentru un articol scris de Catavencii. Tare sau ce?

Mircea Badea a citit, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, de miercuri seara, dreptul la replica cerut de procurorul sef DNA, Laura Codruta Kovesi. Badea nu a uitat sa mentioneze, totusi, si ridcolul.

Mircea Badea: DNA-ul a inregistrat un esec major in lupta cu Antena 3

DNA-ul a inregistrat un esec major in lupta cu Antena 3 , afirma Mircea Badea. Procurorii DNA in frunte cu doamna Laura Codruta Kovesi au acuzat Antena 3 de multe, multe lucruri rele, a.

Reactia lui Mircea Badea, dupa sentinta in dosarul Antena Group-RCSRDS

Mircea Badea a avut prima reactie, joi, dupa sentinta in dosarul Antena Group-RCSRDS, unde Antena 3 a fost achitata de toate acuzatiile. Nu, Codruta nu ne persecuta, nu are o lupta personala.

Mircea Badea citeste dreptul la replica solicitat de DNA

Mircea Badea a citit, in editia de miercuri a emisiunii in Gura Presei, dreptul la replica cerut de procurorul sef DNA, Laura Codruta Kovesi. Iata dreptul la replica DNA: Cu referire la afir.

Kovesi cere drept la replica in emisiunea in gura presei. Reactia lui Mircea Badea: Nu pierdeti emisiunea din aceasta seara ca sa...

Mircea Badea anunta pe Facebook ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, cere un drept la replica in cadrul emisiunii in gura presei. in plus, Kovesi a facut si plangere la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )