Libnet.ro
UNICEF

05:45

Carmen Dan cere demisii de onoare in scandalul cu iz mafiot din interiorul Ministerului de Interne (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Carmen Dan cere demisii de onoare in scandalul cu iz mafiot din interiorul Ministerului de Interne (FOTO, VIDEO)

Ministrul de Interne a oferit o prima reactie dupa scandalul cu iz de mafie siciliana din cadrul Ministerul Afacerilor Interne. Carmen Dan sustine ca politistii s-au pus intr-o situatie penibila prin. continuă pe B1

Ministrul de Interne Carmen Dan cere demisia ofiterului care statea in genunchi

Ministrul de Interne Carmen Dan cere demisia comisarului sef Aurelian Miu, sefal Serviciului Control din cadrul Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, cel care statea in genunchi in fata sefilor.

FOTO. Scandal la Politia de Frontiera. Seful Serviciului de Control a stat in genunchi in fata superiorilor. Carmen Dan ii cere demisia

Ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a cerut sefului Serviciului Control din cadrul Politiei de Frontiera, Aurelian Miu, sa faca un gest de onoare si sa se retraga din functia pe care o detine, dupa ce au aparut mai multe fotografii in care Miu s-a asezat in genunchi in fata altor sefi din MAI.

FOTO. Carmen Dan ii cere sefului Serviciului Control din cadrul Politiei de Frontiera sa-si dea demisia, dupa ce, in spatiul public au aparut fotografii in care Aurelian Miu a ingenuncheat in fata superiorilor

Ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a cerut sefului Serviciului Control din cadrul Politiei de Frontiera, Aurelian Miu, sa faca un gest de onoare si sa se retraga din functia pe care o detine, dupa ce au aparut mai multe fotografii in care Miu s-a asezat in genunchi in fata altor sefi din MAI.

Carmen Dan ii cere demisia sefului din Politia de Frontiera, dupa imaginile in care apare ingenuncheat

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ii cere demisia sefului Serviciului Control din cadrul Politiei de Frontiera Aurelian Miu, dupa ce in presa au aparut imagini in care acesta ingenuncheaza in fata unei mese la care stau mai multi chestori din minister.

Mesajul postat de ministrul Carmen Dan pe Facebook dupa atentatul terorist din Machester

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, condamna cu fermitate atacul terorist de la Manchester, care a dus la moartea si ranirea unor oameni nevinovati. Pentru un asemenea act de vi.

Ministrul de Interne ii cere demisia sefului Serviciului Control din Politia, dupa aparitia unei fotografii in care apare ingenunchiat in fata mai multor chestori

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ii cere demisia sefului Serviciului Control din cadrul Politiei de Frontiera Aurelian Miu, dupa ce in presa au aparut imagini in care acesta ingenuncheaza in fata unei mese la care stau mai multi chestori din minister. Carmen Dan a declarat, joi, ca ii cere lui Miu sa faca un gest de ultima onoare si sa plece din aceasta pozitie65506;, potrivit News. ro.

Ministrul de Interne cere demisia sefului Serviciului Control din Politia de Frontiera, dupa aparitia unei fotografii in care apare ingenunchiat in fata mai multor chestori

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ii cere demisia sefului Serviciului Control din cadrul Politiei de Frontiera Aurelian Miu, dupa ce in presa au aparut imagini in care acesta ingenuncheaza in fata unei mese la care stau mai multi chestori din minister. Carmen Dan a declarat, joi, ca ii cere lui Miu sa faca un gest de ultima onoare si sa plece din aceasta pozitie, potrivit News. ro.

Sefa MAI, Carmen Dan: Masurile de securitate la concerte vor fi intarite

Sefa MAI, Carmen Dan, a declarat ca masurile de securitate la concerte vor fi intarite, afirmand ca MAI a dispus intotdeauna masuri de ordine publica.

Carmen Dan anunta ancheta la Interne dupa ritualul mafiot cu sefii din minister: Imaginile sunt intolerabile!

Ministrul de Interne Carmen Dana anuntat ca a cerut ancheta interna dupa imaginile revoltatoare in care comisarul sef Aurelian Miu, seful Serviciului Control din cadrul Inspectoratului General al.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )