Libnet.ro
UNICEF

17:45

Carmen Dan: Salariile politistilor vor creste cu 10%

Hotnews Hotnews,
 Carmen Dan: Salariile politistilor vor creste cu 10%

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anuntat, luni, ca salariile politistilor vor creste cu 10%. Ea a precizat ca pregateste actul normativ pentru sedinta de Guvern din aceasta saptamana si ca majorarea se va aplica din momentul intrarii in vigoare a acestuia, informeaza News. ro. continuă pe Hotnews

Carmen Dan: Salariile politistilor vor creste cu 10 %

Ministrul Afacerilor Interne a anuntat, luni, ca salariile politistilor vor creste cu 10%. Carmen Dan a precizat ca pregateste actul normativ pentru sedinta de Guvern din aceasta saptamana si ca.

Carmen Dan anunta ca salariile politistilor vor creste cu 10%

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anuntat, astazi, ca salariile politistilor vor creste cu 10%, precizand ca pregateste actul normativ pentru sedinta de Guvern din aceasta saptamana si ca majorarea se va aplica din momentul intrarii in vigoare a acestuia.

Salariile politistilor vor creste cu 10% si vor fi angajati 4.000 de oameni in sistem

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anuntat, luni, ca salariile politistilor vor creste cu 10%. Ea a precizat ca pregateste actul normativ pentru sedinta de Guvern din aceasta saptamana si ca majorarea se va aplica din momentul intrarii in vigoare a acestuia.

Carmen Dan, anunt important despre salariile politistilor: Pregatim un act normativ(VIDEO)

Ministrul de Interne Carmen Dan a anuntat luni ca se pregateste un act normativ care prevede majorarea salariilor politistilor. Am avut saptamana trecuta discutii si cu premierul si cu.

Carmen Dan, acuzatii dure pentru presedintele Sindicatului Politistilor: Are un limbaj dublu (VIDEO)

Ministrul de Interne Carmen Dan il ataca pe Dumitru Coarna, presedintele Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual SNPPC). Vorbind despre pensiile angajatilor din cadrul MAI, Dan l-a.

Carmen Dan: inteleg ca nu se umbla la varsta de pensionare. Sa renuntam la tema ipocriziei (VIDEO)

Desi Lia Olguta Vasilescu a anuntat ca se pregateste o ordonanta privind pensiile din Interne si Armata, ministrul Carmen Dan neaga. Cea care se ocupa de soarta politistilor sustine ca nu exista un.

Carmen Dan: inteleg ca nu se umbla la varsta de pensionare. Sa renuntam la tema ipocriziei (VIDEO)

Desi Lia Olguta Vasilescu a anuntat ca se pregateste o ordonanta privind pensiile din Interne si Armata, ministrul Carmen Dan neaga. Cea care se ocupa de soarta politistilor sustine ca nu exista un.

Cresc salariile politistilor locali. Primaria Targu Jiu va aloca 350.000 de lei pentru majorarea lefurilor

Salariile politistilor locali din Targu Jiu vor creste. Consiliul Local Targu Jiu va aproba alocarea sumei de 350. 000 de lei pentru majorarea lefurilor.

Scandal de proportii la MAI. Dumitru Coarna: Carmen Dan este in pragul falimentului. ii recomand sa plece. Au adus Politia nationala de rasul tarii (VIDEO)

Scandal de proportii in cadrul Ministerului de Interne pe tema pensiilor politistilor. Presedintele Dumitru Coarna, presedintele Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual.

Compania de consultanta PwC avertizeaza ca schimbarea regimului CAS si CASS ar putea provoca scaderea salariilor. Lia Olguta Vasilescu: Nici un salariu nu va scadea, ci vor creste

Compania de consultanta PwC Romania avertizeaza intr-un comunicat de presa ca in urma trecerii contributiile sociale exclusiv in sarcina angajatului de la 1 ianuarie 2018 e posibil ca salariile din mediul privat sa scada. Pentru ca angajatii sa nu fie afectati de aceasta crestere a poverii fiscale in sarcina lor, angajatorul ar trebui sa le creasca salariile brute, potrivit programului anuntat de Guvern cu 22,75%, scrie PwC. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat in replica la Antena 3 ca salariile nu doar ca nu vor scadea, ci vor creste.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )