Libnet.ro
UNICEF

19:30

Carmen Dan: inteleg ca nu se umbla la varsta de pensionare. Sa renuntam la tema ipocriziei (VIDEO)

B1 B1,
Carmen Dan: inteleg ca nu se umbla la varsta de pensionare. Sa renuntam la tema ipocriziei (VIDEO)

Desi Lia Olguta Vasilescu a anuntat ca se pregateste o ordonanta privind pensiile din Interne si Armata, ministrul Carmen Dan neaga. Cea care se ocupa de soarta politistilor sustine ca nu exista un. continuă pe B1

Carmen Dan: inteleg ca nu se umbla la varsta de pensionare. Sa renuntam la tema ipocriziei (VIDEO)

Desi Lia Olguta Vasilescu a anuntat ca se pregateste o ordonanta privind pensiile din Interne si Armata, ministrul Carmen Dan neaga. Cea care se ocupa de soarta politistilor sustine ca nu exista un.

Carmen Dan spune ca OUG privind pensiile speciale va intra in sedinta de guvern de miercuri:Inteleg ca nu se umbla la varsta de pensionare / Cei care indeplinesc acum conditiile pot opta sa iasa din sistem pana pe 15 septembrie

Ordonanta de urgenta privind pensiile speciale va intra in sedinta de guvern de miercuri, a declarat luni ministrul de interne Carmen Dan.

Carmen Dan: Salariile politistilor vor creste cu 10 %

Ministrul Afacerilor Interne a anuntat, luni, ca salariile politistilor vor creste cu 10%. Carmen Dan a precizat ca pregateste actul normativ pentru sedinta de Guvern din aceasta saptamana si ca.

Carmen Dan: Salariile politistilor vor creste cu 10%

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anuntat, luni, ca salariile politistilor vor creste cu 10%. Ea a precizat ca pregateste actul normativ pentru sedinta de Guvern din aceasta saptamana si ca majorarea se va aplica din momentul intrarii in vigoare a acestuia, informeaza News. ro.

Carmen Dan, anunt important despre salariile politistilor: Pregatim un act normativ(VIDEO)

Ministrul de Interne Carmen Dan a anuntat luni ca se pregateste un act normativ care prevede majorarea salariilor politistilor. Am avut saptamana trecuta discutii si cu premierul si cu.

Carmen Dan, acuzatii dure pentru presedintele Sindicatului Politistilor: Are un limbaj dublu (VIDEO)

Ministrul de Interne Carmen Dan il ataca pe Dumitru Coarna, presedintele Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual SNPPC). Vorbind despre pensiile angajatilor din cadrul MAI, Dan l-a.

Carmen Dan anunta ca salariile politistilor vor creste cu 10%

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anuntat, astazi, ca salariile politistilor vor creste cu 10%, precizand ca pregateste actul normativ pentru sedinta de Guvern din aceasta saptamana si ca majorarea se va aplica din momentul intrarii in vigoare a acestuia.

Scandal de proportii la MAI. Dumitru Coarna: Carmen Dan este in pragul falimentului. ii recomand sa plece. Au adus Politia nationala de rasul tarii (VIDEO)

Scandal de proportii in cadrul Ministerului de Interne pe tema pensiilor politistilor. Presedintele Dumitru Coarna, presedintele Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )