Libnet.ro
UNICEF

14:45

Carmen Harra: O cirza economica puternica va avea loc la sfarsitul anului

Antena3 Antena3,
Carmen Harra: O cirza economica puternica va avea loc la sfarsitul anului

Carmen Harra sustine ca in anul 2018 vom avea parte de pierderi dureroase, iar o cirza economica va avea parte la sfarsitul anului. Anul 2018 e mult mai linistit decat 2017. Vor fi doua sau trei persoane . continuă pe Antena3

Carmen Harra: O criza economica puternica va avea loc la sfarsitul anului

Carmen Harra sustine ca in anul 2018 vom avea parte de pierderi dureroase, iar o cirza economica va avea parte la sfarsitul anului. Anul 2018 e mult mai linistit decat 2017. Vor fi doua sau trei persoane .

Carmen Harra, despre surpriza pe care o va avea tara noastra: Va fi o femeie presedinte

Carmen Harra a prezis ca, in viitor, Romania va avea o femeie presedinte. Vom vedea femei in pozitii de conducere in urmatorii opt ani, chiar si o femeie presedinte. Nu va fi anul viitor, mai urmeaza.

Carmen Harra, despre dezastrele naturale care vor avea loc in 2018. Ce ne asteapta anul acesta

Carmen Harra a vorbit despre dezastrele naturale care vor avea loc in anul ce urmeaza. Vor fi mai multe inundatii. Anul acesta, din fericire, cutremurul ne va ocoli. Inundatii insa vor fi, dar anul acesta.

Carmen Harra, despre Klaus Iohannis: Va fi un an greu pentru presedintele Iohannis

Carmen Harra a vorbit despre ceea ce il asteapta pe presedintele Iohannis in 2018. Clarvazatoarea a declarat ca presedintele nu va avea parte de un an foarte bun. Presedintele Iohannis va fi foarte.

Carmen Harra, previziuni sumbre pentru 2018: Vor fi miscari de strada de amploare

Carmen Harra a vorbit in exclusivitate pentruAntena 3 despre cum vor decurge lucrurile in 2018. Anul acesta nu va fi unul usor. E un an de caderi de guverne. Va ramane in istorie din punct de vedere po.

Radu Banciu: Nu cred ca va avea loc o revocare a Laurei Codruta Kovesi (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu conferinta de presa maraton sustinuta de sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si a precizat ca el nu crede ca va avea loc o revocare a.

Fondul Proprietatea: Listarea Hidroelectrica nu va avea loc in acest an

Fondul Proprietatea nu se asteapta ca listarea Hidroelectrica sa aiba loc in acest an, procesul presupunand o serie de pasi, printre care alegerea unui consiliu de supraveghere cu mandat plin, a declarat, miercuri, Johan Meyer, CEO Franklin Templeton Investments si Manager de Fond, Fondul Proprietatea, citat de Agerpres. Nu ne asteptam ca listarea Hidroelectrica sa aiba loc. Ne-am angajat activ in acest proces, dar pentru anumite motive nu a avut loc si un asemenea proces necesita vointa politica de la nivelul cel mai inalt ca sa mearga inainte. Sigur, trebuie indeplinite unele conditii, una dintre acestea fiind un alegerea unui consiliu de supraveghere cu mandat plin, a spus Johan Meyer. Vezi in atasament prezentarea de miercuri a lui Johan Meyer.

Cand va avea loc Congresul extraordinar al PSD

Social-democratii au votat, in sedinta Comitetului Executiv National CExN) al PSD, care s-a incheiat, dupa aproximativ trei ore, ca in 10 sau in 17 martie sa aiba loc Congresul extraordinar al PSD cerut de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )