Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carmen Harra, despre dezastrele naturale care vor avea loc in 2018. Ce ne asteapta anul acesta

Antena3 Antena3,
Carmen Harra, despre dezastrele naturale care vor avea loc in 2018. Ce ne asteapta anul acesta

Carmen Harra a vorbit despre dezastrele naturale care vor avea loc in anul ce urmeaza. Vor fi mai multe inundatii. Anul acesta, din fericire, cutremurul ne va ocoli. Inundatii insa vor fi, dar anul acesta. continuă pe Antena3

Carmen Harra, despre Klaus Iohannis: Va fi un an greu pentru presedintele Iohannis

Carmen Harra a vorbit despre ceea ce il asteapta pe presedintele Iohannis in 2018. Clarvazatoarea a declarat ca presedintele nu va avea parte de un an foarte bun. Presedintele Iohannis va fi foarte.

Carmen Harra, previziuni sumbre pentru 2018: Vor fi miscari de strada de amploare

Carmen Harra a vorbit in exclusivitate pentruAntena 3 despre cum vor decurge lucrurile in 2018. Anul acesta nu va fi unul usor. E un an de caderi de guverne. Va ramane in istorie din punct de vedere po.

Carmen Harra, despre surpriza pe care o va avea tara noastra: Va fi o femeie presedinte

Carmen Harra a prezis ca, in viitor, Romania va avea o femeie presedinte. Vom vedea femei in pozitii de conducere in urmatorii opt ani, chiar si o femeie presedinte. Nu va fi anul viitor, mai urmeaza.

Carmen Harra: O cirza economica puternica va avea loc la sfarsitul anului

Carmen Harra sustine ca in anul 2018 vom avea parte de pierderi dureroase, iar o cirza economica va avea parte la sfarsitul anului. Anul 2018 e mult mai linistit decat 2017. Vor fi doua sau trei persoane .

Carmen Harra: O criza economica puternica va avea loc la sfarsitul anului

Carmen Harra sustine ca in anul 2018 vom avea parte de pierderi dureroase, iar o cirza economica va avea parte la sfarsitul anului. Anul 2018 e mult mai linistit decat 2017. Vor fi doua sau trei persoane .

Calendarul Simularilor de Evaluare Nationala si Bacalaureat 2018: Materia din care vor fi testati elevii, dar si capitolele exceptate de la simulari

Simularea Evaluarii Nationale 2018 incepe in data de 5 martie, cu testarea elevilor de clasa a VIII-a la Limba si literatura romana. Liceenii din clasele terminale vor incepe simularea BAC-ului pe 19 martie. Ministerul Educatiei a publicat astazi in Monitorul oficial Calendarul simularii Evaluarii Nationale si a Bacalaureatului, precum si capitolele din materia pe care elevii trebuie sa o pregateasca. Elevii de clasa a VIII-a nu vor fi testati din capitolul Functii si nu vor avea nici probleme care se rezolva cu ajutorul inecuatiilor.

Liviu Dragnea anunta ca se va face o curatenie in Guvern. 27 de secretari de stat care vor fi inlocuiti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat miercuri ca 27 dintre secretarii de stat propusi de PSD vor fi inlocuiti. Am finalizat evaluarea secretarilor de stat. Sunt 27 de secretari de stat care vor fi.

Carmen Dan, despre cererea de incetare a detasarii politistilor din inregistrarile DNA Ploiesti: Astept un raspuns

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat vineri ca inca asteapta un raspuns de la Directia Nationala Anticoruptie DNA) referitor la solicitarea facuta de ea in data de 13 februarie cu privire la incetarea detasarii celor doi politisti care apar in inregistrarile ce privesc activitatea DNA - Serviciul Teritorial Ploiesti, informeaza Agerpres.

Carmen Dan: 18 politisti, dintre care 10 cu functii de conducere, cercetati in cazul politistului pedofil

Un numar de 18 politisti, dintre care zece sunt cu functii de conducere, sunt cercetati in urma raportului efectuat de Corpul de control al ministrului de Interne in cazul politistului Eugen Stan, acuzat de agresiune sexuala a unui minor, a anuntat vineri seara ministrul Carmen Dan, informeaza Agerpres.

Un asistent maternal din Vaslui care era acuzat ca ar fi violat o fata pe care o avea in plasament s-a spanzurat

Un asistent maternal din judetul Vaslui, in varsta de 44 de ani, acuzat ca ar fi violat o fata pe care o avea in plasament s-a spanzurat intr-o anexa a locuintei sale. Incidentul a avut loc la doua zile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )