Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carnagiu in Siria! 10 persoane, printre care si copii, au murit in urma unui atac aerian asupra unui spital

B1 B1,
Carnagiu in Siria! 10 persoane, printre care si copii, au murit in urma unui atac aerian asupra unui spital

Zece persoane, printre care si copii, si-au pierdut viata in urma unui atac aerian asupra unui spital din Siria. Este cel de-al 43-lea atac de acest fel de la inceputul lui iulie si pana acum,. continuă pe B1

Grav accident de circulatie in judetul Hunedoara! 17 persoane, printre care si un minor, au ajuns la spital (VIDEO)

Grav accident de circulatie in judetul Hunedoara! 17 oameni printre care si un minor au ajuns la spital dupa ce un microbuz in care se aflau mai multi copii si antrenorii lor, aflati in drum.

Spital din Siria bombardat: 10 persoane au murit

O lovitura aeriana asupra unui spital din nord-vestul Siriei a ucis 10 persoane, printre care si copii, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), citat de Reuters. Spitalul din Meles este situ.

Un barbat a murit, iar trei persoane, printre care si un copil, sunt ranite intr-un grav accident in Prahova

Un grav accident de circulatie s-a produs duminica, 7 august, la pranz, pe un drum din padurea Paulesti. Un barbat a murit, iar alte trei persoane, printre care si un copil de doi ani, au fost ranite.

Grav accident de circulatie in judetul Hunedoara! 20 persoane, printre care si un minor, au ajuns la spital (VIDEO)

UPDATE 13:02: Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara, in urma accidentului dintre microbuzul si o camioneta, soldat cu 20 de raniti, I. Hunedoara a declansat planul rosu de.

Accident rutier din cauza unei albine! Trei persoane, printre care si un copil, au ajuns la spital

O familie formata din trei persoane - parintii si un copil de 6 ani - a ajuns la spitalul din Deva cu mai multe traumatisme, in urma unui accident de circulatie care a avut loc sambata dupa-amiaza pe.

Accident rutier in Hunedoara: 17 persoane, printre care si fotbalisti ai unei echipe de fotbal locale, au fost ranite. Planul rosu a fost activat

17 persoane au fost ranite, sambata, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN 7, in judetul Hunedoara, dupa ce un microbuz, in care se aflau 14 tineri fotbalisti ai unei echipe de fotbal locale, s-a ciocnit cu un microbuz de transport marfa. Victimele au fost transportate la spital. Una dintre persoane este minora, iar o alta persoana se afla in stare grava.

10 morti dupa o lovitura aeriana asupra unui spital din Siria

O lovitura aeriana asupra unui spital din nord-vestul Siriei a ucis 10 persoane, printre care si copii, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), citat de Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )