Libnet.ro
UNICEF

13:15

Caroline Wozniacki, prima finalista la Melbourne. Urmeaza meciul Simona Halep - Angelique Kerber

România Liberă România Liberă,
Caroline Wozniacki, prima finalista la Melbourne. Urmeaza meciul Simona Halep - Angelique Kerber

Jucatoarea daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, s-a calificat pentru prima data in finala Austral. continuă pe România Liberă

Daneza Caroline Wozniacki, prima finalista la Australian Open

Jucatoarea daneza de tenis Caroline Wozniacki, numarul 2 mondial, s-a calificat in finala Openului Australiei, invingand-o in doua seturi, 6-3, 7-6 7/2), pe belgianca Elise Mertens, in.

VIDEO Australian Open: Caroline Wozniacki, in finala competitiei de la Melbourne

Caroline Wozniacki 2 WTA) a obtinut in premiera calificarea in ultimul act al turneului de la Australian Open, dupa ce a trecut in doua seturi de belgianca Elise Mertens locul 37 WTA), 6-3, 7-6 2).

Cat costa un bilet la finala dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki si cate tichete mai sunt disponibile la Melbourne

Simona Halep va juca pentru prima data in cariera ei, in finala la Australian Open, si o va intalni in ultimul act al competitiei pe Caroline Wozniacki.

Australian Open: Maratonista Caroline Wozniacki, in semifinale la Melbourne

Favorita numarul doi, Caroline Wozniacki a impresionat inca o data la capitolul rezistenta fizica, daneza obligand-o pe adversara sa muncesca dublu pentru a castiga fiecare punct. Carla Suarez Navarro locul 39 WTA) a impresionat la impresia artistica in special cu backhand-ul executat cu o singura mana), in timp ce numarul doi mondial a adunat punctele de pe tabela precum o furnicuta. Caro merge in semifinalele de la Australian Open, dupa o victorie in trei seturi: 6-0, 6-73), 6-2. Se actualizeaza.

VIDEO Australian Open: Maratonista Caroline Wozniacki, in semifinale la Melbourne

Favorita numarul doi, Caroline Wozniacki a impresionat inca o data la capitolul rezistenta fizica, daneza obligand-o pe adversara sa muncesca dublu pentru a castiga fiecare punct. Carla Suarez Navarro locul 39 WTA) a impresionat la impresia artistica in special cu backhand-ul executat cu o singura mana), in timp ce numarul doi mondial a adunat punctele de pe tabela precum o furnicuta. Caro merge in semifinalele de la Australian Open, dupa o victorie in trei seturi: 6-0, 6-73), 6-2.

VIDEO Caroline Wozniacki, victorie categorica in ultima partida cu Simona Halep - Ce s-a schimbat de la Turneul Campioanelor si pana astazi si de ce ar putea sa fie mai dificil meciul decat cel cu Kerber

Pe 25 octombrie 2017 a avut loc ultima intalnire directa dintre Simona si Caroline, intr-un meci din faza grupelor de la Turneul Campioanelor. Daneza a castigat de-o maniera categorica, Wozniacki cedand doar doua game-uri 6-0, 6-2). Atunci, Halep nu a prins o zi prea buna: a intrat in jocul de uzura al adversarei, nu si-a asumat riscuri, a servit destul de rau si a cedat dupa doar 63 de minute. Ce s-a schimbat de atunci si pana la finala de la Australian Open?.

Cum se pronunta corect numele adversarei lui Halep, Caroline Wozniacki (VIDEO)

Simona Halep a reusit joi dimineata performanta de a se califica in finala turneuluid de Grand Slam de la Australian Open. in ultimul act de la Melbourne, romanca o va intalni pe daneza.

Cu trofeul pe masa! Cand are loc finala de la Australian Open, dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki

Simona Halep a facut un meci formidabil in fata nemtoaicei Angelique Kerber, pe care a invins-o in trei seturi, scor 6-3, 4-6, 9-7.

Ilie Nastase, despre victoria Simonei Halep in semifinale la Melbourne: Este meciul carierei ei

Fostul tenismen Ilie Nastase sustine ca semifinala jucata joi la Australian Open a fost meciul carierei pentru Simona Halep. Un meci dramatic. Este meciul carierei ei. ) A jucat cu o jucatoare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )