Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ce carti de leadership recomanda noul presedinte al Statelor Unite ale Americii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce carti de leadership recomanda noul presedinte al Statelor Unite ale Americii

Dupa ce au fost conduse timp de doua mandate de democratul Barack Obama, Statele Unite ale Americii au un nou presedinte in persoana controversata a lui Donald Trump. Recunoscut mai degraba pentru imperiul imobiliar pe care il detine, dar si pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Cronologia ceremoniei de investire a lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii

Donald Trump a fost investit aseara n. r. la 19:30 ora Romaniei) in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii, devenind astfel cea de-a 45-a persoana care ocupa acest rol. Care au fost principalele evenimente care au marcat ceremonia de.

Donald Trump este, oficial, cel de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite

Donald J. Trump a depus ieri juramantul in cadrul ceremoniei oficiale din fata Capitoliului din Washington DC, devenind al 45-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii.

Ultima conferinta de presa a lui Barack Obama ca presedinte al Statelor Unite: E in interesul intregii lumi sa avem o relatie constructiva cu Rusia

Presedintele american Barack Obama si-a sustinut miercuri ultima conferinta de presa de la Casa Alba, in care a insistat printre alte pe o relatie constructiva intre Statele Unite si Rusia, pe posibilitatea esecului unei solutii bistatale in conflictul israelo-palestinian si pe decizia de comuta sentinta contributoarei WikiLeaks Chelsea Manning.

Donald J Trump devine al 45-lea presedinte al Statelor Unite, dupa o campanie care a divizat profund tara

Donald John Trump devine vineri al 45-lea presedinte al Statelor Unite, dupa o campanie care a divizat profund tara, un scrutin al carui rezultat a luat prin surprindere o lume intreaga si o tranzitie care s-a desfasurat mai mult pe Twitter, scrie.

Zeci de artisti participa la ceremonia de investitura a lui Donald Trump. Elton John a refuzat sa cante pentru al 45-lea presedinte al Statelor Unite |VIDEO

Numerosi artisti vor urca pe scena, la ceremonia de investitura a lui Donald Trump, in functia de presedinte al Statelor Unite. Cu toate acestea, evenimentul nu a fost lipsit de controverse, dat fiind ca numeroase staruri au refuzat public oferta de a participa la eveniment.

Ziua cea mai mare pentru Donald Trump: Vineri va fi investit in functia de presedinte al Statelor Unite intr-o ceremonie ce se anunta grandioasa (VIDEO)

Vineri, 20 ianuarie, America va avea, oficial, cel de-al 45-lea presedinte. Ceremoniile de investire a lui Donald Trump au inceput deja de joi, intr-un ritm fulminant. Asa cum a fost, de fapt, toata.

Romania, MODEL pentru Bulgaria. Noul presedinte vrea sa infiinteze o agentie anticoruptie similara cu DNA

Rumen Radev, noul presedinte al Bulgariei, vrea infiintarea unei agentii anticoruptie, dupa modelul Directia Nationala Anticoruptie din Romania, potrivit Novinite. Radev si-a exprimat planurile.

Noul presedinte Trump vrea pace cu CIA. Va merge la sediul Agentiei pentru a mutumi angajatilor ei

Noul presedinte al SUA, Donald Trump, viziteaza sambata sediul CIA din Langley, Virginia, fiind nerabdator sa le multumeasca barbatilor si femeilor din comunitatea informatii, a anuntat purtatorul de cuvant al lui Trump, Sean Spicer.

Donald Trump, un adevarat CINEFIL. Care sunt FILMELE preferate ale presedintelui ales al SUA (FOTO)

Dincolo de a a fi noul presedinte al Statelor Unite, Donald Trump este un om normal caruia ii plac filmele. Jurnalistii de la BBC au aflat care sunt filmele pe care presedintele ales al Americii le vizioneaz.

Talibanii il ameninta pe noul presedinte Trump ca trebuie sa retraga trupele SUA din Afganistan

Talibanii i-au transmis un avertisment noului presedinte al SUA, Donald Trump, cerandu-i sa retraga trupele americane din Afganistan.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )