Libnet.ro
UNICEF

13:15

Donald Trump, un adevarat CINEFIL. Care sunt FILMELE preferate ale presedintelui ales al SUA (FOTO)

B1 B1,
Donald Trump, un adevarat CINEFIL. Care sunt FILMELE preferate ale presedintelui ales al SUA (FOTO)

Dincolo de a a fi noul presedinte al Statelor Unite, Donald Trump este un om normal caruia ii plac filmele. Jurnalistii de la BBC au aflat care sunt filmele pe care presedintele ales al Americii le vizioneaz. continuă pe B1

Presedintele Bancii Central Europene, raspuns voalat la afirmatiile lui Donald Trump cu privire la dolar, care ar fi prea puternic: Devalorizarea artificiala a monedei nationale este anticoncurentiala

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat ca, in cadrul organizatiilor G7 si G20, exista obligatii care opresc tarile sa devalorizeze artificial dolarul. Precizarile vin in contextul in care presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a sustinut ca dolarul ar fi prea puternic.

Reactia Administratiei Prezidentiale, dupa invitatia primita de Grindeanu si Dragnea privind participarea la ceremonia de investire a lui Donald Trump: Sefii misiunilor diplomatice acreditati la Washington sunt singurii care ii reprezinta oficial pe sefii

Administratia prezidentiala a reactionat, luni seara, dupa ce presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si seful Guvernului, Sorin Grindeanu, au fost invitati in SUA pentru a asista la ceremonia de investire a lui Donald Trump. Astfel, Presedintia precizeaza ca nicio delegatie straina nu este invitata oficial la ceremonie, astfel ca singurul care va fi prezent la investire este ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii.

Donald Trump ameninta si producatorii germani cu taxe mari si spune ca exista un urias dezechilibru: Sunt multe Mercedes-uri in New York, dar nu prea sunt Chevrolet-uri in Germania

Actiunile producatorilor auto germani BMW , Daimler si Volkswagen au scazut dupa ce presedintele SUA, Donald Trump, a amenintat ca va impune o taxa de 35% pe masinile produse in Mexic si vandute in SUA. Trump spune ca apreciaza masinile germane, insa adauga ca, daca in New York este plin de Mercedes-uri, in Germania se cumpara foarte putine masini Chevrolet. Trump a amenintat mai multi constructori auto cu taxe mari daca nu renunta la productia din Mexic.

Liderul opozitiei ruse condamna relatia de simpatie dintre Vladimir Putin si Donald Trump: E foarte ciudat. Parerile lor asupra politicii sunt 100% diferite

Liderul opozitiei din Rusia, Aleksei Navalnii, s-a declarat dezamagit de simpatia existenta intre presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, si presedintele rus Vladimir Putin.

VIDEO: Donald Trump, tot mai aproape de momentul in care va deveni oficial al 45-lea presedinte al SUA. Omul de afaceri si sotia sa Melania Trump au sosit la Washington, pentru ceremonia de investire

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a ajuns joi dupa-amiaza la Washington D. C, alaturi de sotia sa Melania, pentru a se pregati pentru ceremonia de investire in functie.

FOTO Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu au participat la o cina in format restrans cu Donald Trump

Liviu Dragnea si premierul Sorin Grindeanu au participat la o cina alaturi de presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, anunta liderul PSD intr-o postare pe Facebook. Liviu Dragnea, liderul PSD si presedintele Camerei Deputatilor, se afla in State Unite pentru a participa la ceremonia de inaugurare a mandatului presedintelui Donald Trump.

Efectul Donald Trump. Ce inseamna mandatul lui Trump pentru Romania

Cele mai directe efecte pentru Romania ale presedintiei lui Donald Trump in SUA par a fi in zona securitatii si a relatiilor cu Rusia, insa tot in acest sens declaratiile explicite ale lui Trump ca statele NATO ar trebui sa cheltuiasca cel putin 2% din.

IMAGINE VIRALA: Donald Trump, prezentat intr-o pictura drept un ANIMAL dintr-un film celebru. Fotografia, distribuita si de MADONNA (FOTO)

O pictura in care Donald Trump este prezentat sub forma personajului King Kong a devenit virala pe internet in ultimele zile. Zeci de mii de internauti au distribuit imaginea, printre acestia.

Doua zile de festivitati se organizeaza in SUA, cu prilejul investirii noului presedinte, Donald Trump

Festivitatile care marcheaza investirea celui de-al 45-lea presedinte american, Donald Trump, incep joi, 19 ianuarie si vor avea punctul culminant vineri, 20 ianuarie, informeaza ziarul New York Times.

Un barbat a fost arestat in SUA, dupa ce a amenintat, pe Twitter, ca il va asasina pe Donald Trump la ceremonia de investire in functie

Un barbat care a amenintat, pe Twitter, ca il va asasina pe presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, in timpul ceremoniei de investire in functie, a fost arestat de politia din statul Florida.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )