Libnet.ro
UNICEF

16:00

Romania, MODEL pentru Bulgaria. Noul presedinte vrea sa infiinteze o agentie anticoruptie similara cu DNA

B1 B1,
Romania, MODEL pentru Bulgaria. Noul presedinte vrea sa infiinteze o agentie anticoruptie similara cu DNA

Rumen Radev, noul presedinte al Bulgariei, vrea infiintarea unei agentii anticoruptie, dupa modelul Directia Nationala Anticoruptie din Romania, potrivit Novinite. Radev si-a exprimat planurile. continuă pe B1

Noul presedinte al PE: Sediul din Strasbourg al Parlamentului European va fi mentinut

Noul presedinte al Parlamentului European, italianul Antonio Tajani, a dat asigurari marti in privinta mentinerii sediului institutiei la Strasbourg, in timp ce mai multi alesi ai orasului francez si-au exprimat ingrijorarea pentru viitorul acestuia, transmite AFP, citata de Agerpres.

Cine este noul presedinte al Parlamentului European: Antonio Tajani, fost ofiter in Fortele Aeriene ale Italiei

Antonio Tajani, candidatul Partidului Popular European, a fost ales noul presedinte al Parlamentului European, cu 351 de voturi, a anuntat presedintele in exercitiu al PE, Martin Schulz. Contracandidatul lui Tajani, socialistul Gianni Pittella a obtinut 282.

Antonio Tajani este noul presedinte al Parlamentului European

Antonio Tajani, candidatul Partidului Popular European, a fost ales noul presedinte al Parlamentului European, cu 351 de voturi, a anuntat presedintele in exercitiu al PE, Martin Schulz.

Antonio Tajani este noul presedinte al Parlamentului European

Candidatul PPE la presedintia parlamentului European, Antonio Tajani, a castigat si cel de-al treilea tur de scrutin si este noul presedinte al Parlamentului European, potrivit AFP si Reuters.

Aurel Gheorghe, noul presedinte al Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale

Gheorghe Dutu a fost eliberat din functia de presedinte al Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM), in locul acestuia fiind desemnat Aurel Gheorghe, potrivit unor decizii ale premierului Sorin Grindeanu, publicate la data de 16 ianuarie 2017 pe site-ul Monitorului Oficial.

Culisele negocierilor pentru sefia Comisiei SRI din Parlament. Fostul sef al CJ Dambovita, Adrian Tutuianu, cercetat de DNA, este noul presedinte al forului. De ce nu a fost sustinut Calin Popescu-Tariceanu pentru aceasta functie

PSD a respins pretentiile ALDE de a detine sefia Comisiei SRI din Parlament pentru Calin Popescu Tariceanu. Functia va fi detinuta de social-democratul Adrian Tutuianu. Negocierile politice au avut ca rezultat un amestec de membri cu probleme penale sau fara experienta in domeniu. Doar Cezar Preda PNL) si Attila Verestoy UDMR) au experienta in relatia cu serviciile secrete.

Europarlamentarii aleg marti noul presedinte al Parlamentului European

Europarlamentarii aleg marti un nou presedinte al Parlamentului European, care ii va succeda in aceasta functie lui Martin Schulz. Printre candidati se numara si europarlamentarul roman Laurentiu Rebega, potrivit News. ro.

Adrian Tutuianu, noul presedinte al comisiei de control al SRI: Marti chemam conducerea Serviciului in Parlament

Presedintele comisiei parlamentare de control al SRI, senatorul PSD Adrian Tutuianu, a anuntat ca marti va adresa conducerii Serviciului o invitatie pentru a veni cat mai repede in fata Parlamentului pentru a da explicatii referitoare la situatia lui Florian Coldea.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )