Libnet.ro
UNICEF

22:46

Carti in limba romana, daruri de suflet pentru romanii din afara granitelor

Adevărul Adevărul,
Carti in limba romana, daruri de suflet pentru romanii din afara granitelor

Initiativa unei asociatii din Drobeta Turnu Severin de a strange volume pentru romanii din afara granitelor a avut mare succes. Surpriza a fost cu atat mai mare cu cat coletele au venit insotite de scrisori cu mesaje emotionante. continuă pe Adevărul

Ministru PSD, pilda pentru romanii din diaspora - Cum a reusit sa revina in Romania si sa aiba un trai decent

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a declarat, vineri, la Craiova ca romanii din afara tarii au oportunitati sa se intoarca acasa si foarte multi isi doresc acest lucru. El.

DECIZIE FINALA pentru romanii din MAREA BRITANIE! Se va intampla imediat dupa BREXIT! Detalii de ulim moment

Jumatate dintre cetatenii britanici cred ca decizia finala privind iesirea Marii Britani din Uniunea Europeana ar trebui luata de cetateni printr-un referendum, in contextul in care in spatiul public se.

Beyonce, interviu din suflet pentru revista Vogue

Revista Vogue si-a dorit ca diva muzicii sa apara pe coperta numarului de septembrie, iar Beyonce a vorbit liber si deschis despre aspecte intime din viata sa. Beyonce si-a aratat o noua latura. Haideti sa o descoperim! .

Un star rock INTERNATIONAL, mesaj de solidaritate pentru protestatarii din Piata Victoriei (FOTO)

Solistul trupei System of a Down, Serj Tankian, a transmis un mesaj de solidaritate pentru protestatarii din Capitala care lupta pentru justitie si pentru un viitor mai bun pentru tara lor. intr-o.

Solistul trupei System of a Down, mesaj de solidaritate pentru protestatarii din Piata Victoriei: Nu exista putere in lume care sa infranga vointa oamenilor (FOTO)

Solistul trupei System of a Down, Serj Tankian, a transmis un mesaj de solidaritate pentru protestatarii din Capitala care lupta pentru justitie si pentru un viitor mai bun pentru tara lor. intr-o.

Deputatul Doru Coliu (PMP): Ceea ce trebuia sa fie o manifestatie pasnica a fost transformat intr-o REPRESIUNE. Romanii din Diaspora au fost inca o data umiliti de partidul-stat

Deputatul PMP Doru Coliu sustine ca ministrul Carmen Dan, seful Jandarmeriei Romane si prefectul Capitalei trebuie sa plece din functie si sa raspunda in fata legii alaturi de toti cei care au decis.

PTB incepe urmarirea penala pentru incidentele din Piata Victoriei

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a anuntat inceperea urmaririi penale intr-un dosar avand ca obiect infractiunile de ultraj, nerespectarea regimului armelor si munitiilor si tulburarea ordinii si linistii publice,ca urmare a evenimentelor produse in Piata Victoriei din Bucuresti in seara de 10 august 2018, conform unui comunicat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti DGPMB) remis astazi Redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )