Libnet.ro
UNICEF

21:30

Caru' cu vedete: 10 dintre cele mai superbe celebritati de la Hollywood care au peste 40 de ani; Adevarul din spatele unuia dintre cele mai rasunatoare divorturi ale anului; Am aflat de ce nu-si ia Monica Gabor fetita peste Ocean

Hotnews Hotnews,
 Caru

Imaginile pe care le asteptau toti barbatii din Romania! Larisa Iordache a facut 18 ani, iar fundul ei este cea mai clara dovada. Larisa Iordache, fara doar si poate cea mai valoroasa gimnasta din Romania in activitate, a implinit 18 ani. Imagini de cosmar cu Oana Zavoranu! Si-a etalat mustata la ziua ei si si-a aratat un sfarc, la plecare. Oana Zavoranu arata senzational. De curand a implinit 41 de ani, dar cand o vezi nu-i dai mai mult de 25. Hai, 30!. continuă pe Hotnews

10 dintre cele mai superbe celebritati de la Hollywood, care au peste 40 de ani

Despre celebritatile de la Hollywood stim cu totii ca arata foarte bine si ne impresioneaza de fiecare data atat prin fizicul lor, cat si prin prezenta oferita de comportament si stil vestimentar.

FOTO Ce nu-ti spune nimeni inainte sa vizitezi cele mai cunoscute obiective turistice

Asteptarile calatorilor care ard de nerabdare sa vada cu ochii lor unele dintre cele mai faimoase atractii turistice din lume pot fi inselate de ceea ce intalnesc la fata locului. Publicatia Huffington Post a facut o trecere in revista a detaliilor pe care turistii ar fi bine sa le cunoasca inainte de a ajunge sa admire obiective precum Turnul Eiffel, Piramidele din Giza, Marea Moarta sau cascadele de pe Iguazu.

Este in ruina. Ce se intampla la Soci, la cateva luni de la cele mai grandioase Jocuri Olimpice de Iarna

Dupa cele mai controversate Jocuri Olimpice de Iarna, la Soci s-a asternut linistea. Desi rusii sperau ca puhoaie de turisti sa ia cu asalt capitala Jocurilor Olimpice din Rusia, nu s-a intamplat tocmai.

FOTO Cele mai bune zece spectacole de la Festivalul de Teatru de la Sibiu

Printre cele mai apreciate productii, reprezentate in cadrul Festivalului International de Teatru de la Sibiu 6-15 iunie), se numara cele semnate de regizorii Silviu Purcarete, Pippo Delbono si Radu Afrim.

Locuri de munca in Romania: aproape 16.500 de posturi vacante, cele mai mult in Bucuresti si Cluj

Aproape 16. 500 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national. Cele mai multe posturi vacante sunt in Bucuresti si in judetele Cluj, Prahova, Iasi si Arad, iar la polul opus sunt Mehedinti, Bacau si Caras-Severin, a anunta, vineri, Agentia.

ANOFM: Aproape 16.500 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti si Cluj

Aproape 16. 500 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova Iasi si Arad, iar cele mai putine in Mehedinti, Bacau si.

Vara e ca toamna! S-au inregistrat cele mai scazute temperaturi pentru luna iunie, in ultimii ani

Iarna nu-i ca vara, dar vara e ca toamna. Zilele acestea s-au inregistrat cele mai scazute temperaturi pentru luna iunie, din ultimii ani. Pe munte, s-a atins pragul de inghet. Iar pe litoral, nici vorba de plaja.

GALERIE FOTO. Cum arata actorii din Friends, la 10 ani de la difuzarea ultimului episod

Friends Prietenii Tai) este unul dintre cele mai populare seriale din istoria televiziunii, iar actorii serialului de succes si-au facut milioane de fani in intreaga lume, care si in ziua de astazi asteapta un episod nou in care cei 6 prieteni sa se mai intalneasca inca o data.

Un maidanez a muscat de fata un copil de zece ani. Incidentul s-a petrecut in Hunedoara, orasul cu cele mai multe reclamatii legate de haitele de caini

Un copil in varsta de 10 ani, din Hunedoara, a ajuns in spital, dupa ce a fost muscat de fata de un caine comunitar. Incidentul s-a petrecut intr-un loc de joaca din municipiu.

Cele mai grele momente din viata de parinte

Nu e usor sa-ti privesti copiii luptandu-se cu viata. Si, totusi, asta face parte din viata. Meseria de parinte presupune sa ai grija de copilul tau, lasandu-i totodata libertatea si independenta necesare pentru a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )