Libnet.ro
UNICEF

15:45

Casa Alba: Presedintele Trump se asteapta ca Rusia sa inapoieze Crimeea Ucrainei. Reactia Rusiei: Nu returnam teritoriile noastre. Crimeea este un teritoriu care apartine Federatiei Ruse

România Liberă România Liberă,
Casa Alba: Presedintele Trump se asteapta ca Rusia sa inapoieze Crimeea Ucrainei. Reactia Rusiei: Nu returnam teritoriile noastre. Crimeea este un teritoriu care apartine Federatiei Ruse

Presedintele Statelor Unite ale Americii, republicanul Donald Trump, a dat de inteles ca se asteapta ca Rusia sa inapoieze regiunea Crimeea Ucrainei, subliniind ca trebuie sa se reduca violenta in estul acestui stat. continuă pe România Liberă

Casa Alba: Donald Trump vrea sa se inteleaga bine cu Vladimir Putin, dar se asteapta ca Rusia sa returneze regiunea Crimeea Ucrainei

Presedintele american Donald Trump se asteapta ca Rusia sa returneze regiunea Crimeea Ucrainei, cat si sa contribuie la reducerea violentelor din regiunea separatista.

DEMISIE LA CASA ALBA: Donald Trump ramane FARA consilierul pentru securitate nationala

Consilierul presedintelui american pentru securitate nationala, Michael Flynn a demisionat din functie, potrivit Mediafax. Decizia consilierului vine pe fondul unor tensiuni generate de discutiile purtate cu.

VIDEO: intalnire Donald Trump - Justin Trudeau la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, l-a primit, luni dupa-amiaza, la Casa Alba, pe premierul Canadei, Justin Trudeau. Unul dintre subiectele de pe agenda oficiala vizeaza viitoarele relatii economice dintre Ottawa si Washington.

Scandalul de la Casa Alba ia amploare. Legislatorii americani cer ancheta ampla care sa clarifice relatiile actualei administratii Trump cu Rusia

Dupa ce au iesit la iveala noi dovezi despre contactele repetate ale echipei de campanie a lui Donald Trump cu oficiali rusi, congresmanii democrati si republicani cer investigarea posibilelor relatii dintre guvernul Rusiei si consilierii presedintelui american. Oamenii lui Donald Trump a avut contacte repetate cu inalti responsabili ai serviciilor de informatii ruse inainte de alegerea sa la Casa Alba.

Un oficial de la Casa Alba a criticat hotararea judecatoreasca care a blocat ordinul executiv privind imigratia

Un oficial de la Casa Alba a criticat hotararea judecatoreasca care a blocat ordinul executiv al presedintelui Donald Trump privind imigratia, numind-o uzurpare judiciara a puterii si a declarat ca administratia are in vedere o gama larga de optiuni, inclusiv emiterea unui ordin nou, potrivit Reuters.

Asteptarile lui Trump SPULBERATE: Rusia RASPUNDE FERM ca NU VA iNAPOIA Ucrainei regiunea CRIMEEA

Purtatorul de cuvand al lui Donald Trump a declarat marti intr-o conferinta de presa ca presedintele american se asteapta ca Rusia sa returneze Ucrainei regiunea Crimeea pentru ca in acest.

Prima criza la Casa Alba. Consilierul pe probleme de Securitate Nationala a demisionat, ce urmeaza

La trei saptamani de la instalarea noii administratii, consilierul pe probeleme de Securitate Nationala, Michael Flynn, unul dintre oamenii de baza ai presedintelui Trump a cazut victima relatiilor sale ambigue cu Rusia. Iar lucrurile nu se vor opri aici.

FOTO Controversa in SUA, dupa ce un membru al clubului privat din Florida al lui Trump s-a fotografia cu angajatul de la Casa Alba care duce valiza nucleara

Un membru al clubului privat din Florida al lui Donald Trump a publicat online o fotografie cu el si un barbat despre care sustine ca transporta codurile nucleare ale presedintelui american, generand o noua controversa privind securitatea, relateaza The Independent.

Ziua iNDRAGOSTITILOR: Flori de la presedintele Trump pentru premierul Theresa May!

Downing Street s-a imbujorat de rusine dupa ce marti dimineata un farseor a determinat administratia sa creada ca presedintele SUA Donald Trump vrea sa trimita un buchet de flori premierului britanic Th.

TEAPA de Ziua iNDRAGOSTITILOR: Flori de la presedintele Trump pentru premierul Theresa May!

Downing Street s-a imbujorat de rusine dupa ce marti dimineata un farseor a determinat administratia sa creada ca presedintele SUA Donald Trump vrea sa trimita un buchet de flori premierului britanic Th.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )