Libnet.ro
UNICEF

01:05

Casa Alba: Donald Trump vrea sa se inteleaga bine cu Vladimir Putin, dar se asteapta ca Rusia sa returneze regiunea Crimeea Ucrainei

România Liberă România Liberă,
Casa Alba: Donald Trump vrea sa se inteleaga bine cu Vladimir Putin, dar se asteapta ca Rusia sa returneze regiunea Crimeea Ucrainei

Presedintele american Donald Trump se asteapta ca Rusia sa returneze regiunea Crimeea Ucrainei, cat si sa contribuie la reducerea violentelor din regiunea separatista. continuă pe România Liberă

DEMISIE LA CASA ALBA: Donald Trump ramane FARA consilierul pentru securitate nationala

Consilierul presedintelui american pentru securitate nationala, Michael Flynn a demisionat din functie, potrivit Mediafax. Decizia consilierului vine pe fondul unor tensiuni generate de discutiile purtate cu.

Donald Trump vrea sa se implice personal in negocierile costurilor pentru ridicarea zidului la granita cu Mexicul: Cand o voi face, pretul va scadea foarte mult

Presedintele american Donald Trump a anuntat, sambata, ca se va implica direct in negocierile privind costurile constructiei zidului de la granita cu Mexicul. Astfel, el a infirmat relatarile din presa potrivit carora costurile pentru acest proiect vor fi ridicate.

VIDEO: intalnire Donald Trump - Justin Trudeau la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, l-a primit, luni dupa-amiaza, la Casa Alba, pe premierul Canadei, Justin Trudeau. Unul dintre subiectele de pe agenda oficiala vizeaza viitoarele relatii economice dintre Ottawa si Washington.

FOTO Controversa in SUA, dupa ce un membru al clubului privat din Florida al lui Trump s-a fotografia cu angajatul de la Casa Alba care duce valiza nucleara

Un membru al clubului privat din Florida al lui Donald Trump a publicat online o fotografie cu el si un barbat despre care sustine ca transporta codurile nucleare ale presedintelui american, generand o noua controversa privind securitatea, relateaza The Independent.

Michael Flynn, consilierul pe probleme de securitate nationala al lui Donald Trump, a demisionat

Michael Flynn, consilierul pe probleme de securitate nationala al presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, a demisionat, pe fondul scandalului privind convorbirile sale telefonice cu ambasadorul rus in SUA inaintea instalarii administratiei Trump la Casa Alba, scrie AFP.

Michael Flynn, consilierul pe probleme de securitate nationala al lui Donald Trump, a demisionat

Michael Flynn, consilierul pe probleme de securitate nationala al presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, a demisionat luni seara, pe fondul scandalului privind convorbirile sale telefonice cu ambasadorul rus in SUA inaintea instalarii administratiei Trump la Casa Alba, scrie AFP.

Hilary Clinton a pierdut alegerile pentru ca a vorbit prea mult despre Donald Trump (democrati)

In timpul unui forum al Partidului Democrat din SUA, desfasurat la Baltimore, fiecare candidat la sefia Comitetului National Democratic crede ca Hilary Clinton s-a concentrat prea mult pe atacarea lui Donald Trump, in detrimentul articularii unui exemplu afirmativ pentru castigarea cursei pentru Casa Alba, potrivit The Washington Post.

Un oficial de la Casa Alba a criticat hotararea judecatoreasca care a blocat ordinul executiv privind imigratia

Un oficial de la Casa Alba a criticat hotararea judecatoreasca care a blocat ordinul executiv al presedintelui Donald Trump privind imigratia, numind-o uzurpare judiciara a puterii si a declarat ca administratia are in vedere o gama larga de optiuni, inclusiv emiterea unui ordin nou, potrivit Reuters.

Topul Forbes al celor mai puternici oameni din lume. Vladimir Putin a fost ales in fata lui Donald Trump

Vladimir Putin, liderul Rusiei, a fost desemnat cel mai puternic om din lume pentru al patrulea an consecutiv de catre revista Forbes, iar Donald Trump a ajuns pe pozitia a doua, acesta reusind sa urce 70 de.

Vladimir Putin, cadou de importanta istorica pentru Donald Trump: Rusia se pregateste sa extradeze unul dintre cei mai cunoscuti fugari (FOTO)

Serviciile de inteligenta americani au obtinut informatii care atesta ca Rusia oportunitatea de a il extrada pe Edward Snowden drept cadou pentru Donald Trump. Presedintele american a afirmat de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )