Libnet.ro
UNICEF

17:45

Casa Alba sustine ca sistemul antiracheta din Romania nu incalca Tratatul INF

B1 B1,
Casa Alba sustine ca sistemul antiracheta din Romania nu incalca Tratatul INF

Sistemul antiracheta care va fi amplasat inRomania nu incalca Tratatul fortelor nucleare intermediare, anunta Casa Alba, respingand acuzatiile Rusiei. Purtatorul de cuvant al Casei Albe Josh Earnest. continuă pe B1

Casa Alba: Sistemul antiracheta din Romania nu incalca Tratatul fortelor nucleare intermediare

Sistemul american de aparare antiracheta care va fi amplasat in Romania nu incalca Tratatul fortelor nucleare intermediare INF), a declarat purtatorul de cuvant al Casei Albe Josh Earnest, respingand astfel.

Casa Alba respinge acuzatiile Rusiei: Sistemul antiracheta din Romania nu incalca Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare

Sistemul american de aparare antiracheta care va fi amplasat in Romania nu incalca Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF), a declarat purtatorul de cuvant al Casei Albe Josh Earnest, respingand astfel acuzatiile Rusiei, tranmite Mediafax.

Casa Alba: Sistemul antiracheta din Romania nu incalca Tratatul INF

Sistemul american de aparare antiracheta care va fi amplasat in Romania nu incalca Tratatul fortelor nucleare intermediare INF), a declarat purtatorul de cuvant al Casei Albe Josh Earnest, in contextul acuzatiilor din partea Rusiei, relateaza Mediafax.

Rusia: Sistemele antiracheta din Romania si Polonia ar putea incalca Tratatul fortelor nucleare

Ministerul rus de Externe sustine ca acuzatiile SUA privind incalcarea Tratatului fortelor nucleare sunt lipsite de fundament, relateaza Mediafax, citand Itar-Tass. in schimb, Moscova e de parere ca sistemele antiracheta care urmeaza sa fie instalate in Romania si Polonia ar putea fi o incalcare directa a Acordului.

Consiliul Europei: Sistemul financiar din Romania e vulnerabil in fata fenomenului spalarii banilor

Romania si-a imbunatatit legislatia si capacitatea de a ingheta si confisca averile ilicite, se arata intr-un raport publicat marti de Consiliul Europei, care atrage insa atentia ca sistemul financiar.

Consiliul Europei: Sistemul financiar din Romania e vulnerabil in fata fenomenului spalarii banilor. 40 de miliarde de euro, pierderi inregistrate intr-un an

Romania si-a imbunatatit legislatia si capacitatea de a ingheta si confisca averile ilicite, se arata intr-un raport publicat marti de Consiliul Europei. Acesta atrage insa atentia ca sistemul.

Consiliul Europei: Fenomenul spalarii banilor, o amenintare pentru sistemul financiar din Romania

Consiliul Europei arata, intr-un raport publicat marti, ca Romania si-a imbunatatit legislatia si capacitatea de a ingheta si confisca averile ilicite, insa atrage atentia ca sistemul financiar este vulnerabil in fata fenomenului spalarii banilor.

Nadia Comaneci, romanca noastra de 10, invitata la dineu, la Casa Alba. Fosta gimnasta a cinat alaturi de Barack Obama

Nadia Comaneci si sotul sau, Bart Conner, au fost invitati ieri seara la dineu, la Casa Alba. Cei doi s-au aflat pe lista invitatilor presedintelui Barack Obama, pe care l-au intalnit deja de cateva ori, la.

Miele vrea sa isi dubleze business-ul din Romania in 5 ani: a vandut unui singur client de 165.000 de lei in acest an

Miele, producatorul german de aparatura electrocasnica de lux, isi propune o dublare a business-ului din Romania in urmatorii cinci ani, sustine Loredana Butnaru, director de vanzari al Miele Appliances.

Banii mafiei italiene, SPALATI la gropile de gunoi din Romania

Mafia italiana isi spala banii murdari prin gropile de gunoi din Romania. 400 milioane de euro obtinuti din evaziune fiscala sau camatarie ar fi ajuns in tara noastra, in ultimii 10 ani, pentru a fi.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )