Libnet.ro
UNICEF

19:31

Rusia: Sistemele antiracheta din Romania si Polonia ar putea incalca Tratatul fortelor nucleare

România Liberă România Liberă,
Rusia: Sistemele antiracheta din Romania si Polonia ar putea incalca Tratatul fortelor nucleare

Ministerul rus de Externe sustine ca acuzatiile SUA privind incalcarea Tratatului fortelor nucleare sunt lipsite de fundament, relateaza Mediafax, citand Itar-Tass. in schimb, Moscova e de parere ca sistemele antiracheta care urmeaza sa fie instalate in Romania si Polonia ar putea fi o incalcare directa a Acordului. continuă pe România Liberă

Ministerul rus de Externe: Sistemele antiracheta americane din Romania sunt o incalcare a Tratatului INF

Acuzatiile Statelor Unite privind incalcarea de catre Rusia a Tratatului Fortelor Nucleare Intermediare sunt lipsite de fundament, considera Ministerul rus de Externe care precizeaza ca sistemele antiracheta care urmeaza sa fie instalate in Romania si Polonia ar putea fi o incalcare directa a Acordului, informeaza Mediafax.

Rusia sustine ca sistemele antiracheta americane din Romania si Polonia incalca Tratatul INF

Ministerul rus de Externe a declarat, miercuri, ca sistemele racheta care urmeaza sa fie instalate inRomania si Polonia reprezinta o incalcare a TratatuluiINF. Diplomatia rusa a transmis acest.

Rusia acuza: Sistemele antiracheta americane din Romania reprezinta o incalcare a Tratatului INF

Reprezentantii Ministerului rus de Externe sustin ca sistemele antiracheta care urmeaza sa fie instalate in Romania si Polonia ar putea fi o incalcare directa a Tratatului fortelor nucleare intermediare.

Enel ar putea obtine doua miliarde de euro pentru activele din Romania

Listarea Electrica SA, care a atras 435 milioane de euro, va ajuta Enel sa-si vanda activele din Romania si Slovacia pentru 4,4 miliarde de euro, apreciaza analistii citati de Bloomberg.

Portughezii de la Millennium, discutii avansate cu OTP Bank pentru vanzarea subsidiarei din Romania

Banca portugheza Millennium bcp a constituit un provizion de 34 de milioane de euro pentru vanzarea subsidiarei din Romania, ale carei pierderi au fost reduse de peste trei ori in primul semestru fata de aceeasi perioada anul trecut, la 1 milion de euro. Vanzarea subsidiarei din Romania a fost negociata in ultima etapa cu Raiffeisen Bank Austria) si OTP Bank Ungaria), institutia de credit austriaca renuntand de curand la discutii. Potrivit unor surse bancare, portughezii au ajuns la un acord de principiu cu banca de stat din Ungaria, dar tranzactia ar putea fi conditionata de obtinerea unor derogari de la BNR.

Volksbank intra in Consiliului Patronatelor Bancare din Romania

Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR), organizatia patronala a sectorului bancar romanesc, a aprobat primirea in calitate de membru a Volksbank Romania, extinzand astfel organizatia pentru a doua oara in ultima luna, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Povestea primei femei instructor auto din Romania

Absolventa a Scolii de soferi amatori a JudetuluiIlfovin 1976, Barbara Panco este prima femeie instructor auto din Romania. A condus camioane, taxiuri, autobuze, masini de teren si a invatat sa.

OMV Petrom a inaugurat primul Centru de Vizualizare 3D din Romania pentru geologi si ingineri

OMV Petrom a inaugurat marti primul Centru de Vizualizare 3D din Romania. Centrul le permite inginerilor sa vizualizeze, in mod 3D, imagini ale zacamintelor de petrol si gaze pe un ecran cu o latime de 4 metri. Centrul de Vizualizare este situat in Petrom City si este primul de acest fel din grupul OMV.

O fabrica de haine din Romania o imbraca pe Kate Middleton si face haine pentru DG. Ce salarii castiga angajatii si de ce tinerii nu vin la aceasta fabrica

Se cunoaste de foarte mult timp ca marile case de moda isi fac hainele in fabrici din Romania. Mana de lucru ieftina si calitatea superioara a muncii i-au pus pe romani pe harta industriei modei. Hainele care.

Miele vrea sa isi dubleze business-ul din Romania in 5 ani: a vandut unui singur client de 165.000 de lei in acest an

Miele, producatorul german de aparatura electrocasnica de lux, isi propune o dublare a business-ului din Romania in urmatorii cinci ani, sustine Loredana Butnaru, director de vanzari al Miele Appliances.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )