Libnet.ro
UNICEF

09:30

Casa Poporului, inclusa pe o lista a celor mai bizare constructii din lume

B1 B1,
Casa Poporului, inclusa pe o lista a celor mai bizare constructii din lume

Casa Poporului din Bucuresti a fost inclusa intr-o lista de 21 de constructii bizare si aparte din lumea intreaga, alaturi de alte constructii dinAbu Dhabi, Suedia si Franta Construita. continuă pe B1

Casa Poporului, in topul celor mai bizare constructii din lume

Palatul Parlamentului din Bucuresti a fost inclus intr-un top al celor mai neobisnuite constructii din lumea intreaga. in acelasi clasament se afla si cladirea Capital Gate din Abu Dhabi.

CASA POPORULUI, printre cele mai bizare constructii din lume.

Palatul Parlamentului din Bucuresti a fost inclus intr-o lista de 21 de constructii bizare si aparte din lumea intreaga alcatuita de un site american, din care mai fac parte cladiri inedite din Abu Dhabi, Suedia si Franta, potrivit Mediafax. Cum de exista astfel de locuri? se intreaba editorii site-ului Buzzfeed care au alcatuit lista, intitulata 21 dintre cele mai bizare si aparte cladiri din lumea intreaga. Palatul Parlamentului din Bucuresti este a cincea intrare din lista, insotita .

Goana dupa cadourile de Craciun. Lista celor mai vanate daruri de catre romani, pentru Sarbatorile din acest an

Ultima zi din saptamana de dinainte de Craciun este pentru majoritatea romanilor si prilejul inceperii unui adevarat maraton de cumparaturi. Cum este de asteptat, comerciantii nu se opresc la simple mancaruri traditionale si colinde ce rasuna permanent in difuzoare, marile magazine fiind pline de oferte care mai de care mai avantajoase.

VIDEO Piata Unirii din Cluj, intr-un top 25 al celor mai interesante locuri din lume vazute prin webcam

Cea mai mare retea de webcam-uri din lumea, EarthCam, a facut, pentru al 15-lea an, un clasament al celor mai interesante locuri din lume vazute, de la distanta, prin webcam. Piata Unirii din Cluj-Napoca este unul dintre aceste 25 de locuri. Imaginile apartin celor de la TransylvaniaCam.

Topul celor mai ciudate restrictii pe drumurile publice

Exista tot felul de reglementari curioase pentru cei care conduc pe drumuri publice din toata lumea. Compania britanica Barrington Freight, care se ocupa de transportul de marfuri la nivel international, a realizat un clasament al celor mai neobisnuite legi rutiere din lume.

Cum au evoluat in 2013 monedele celor mai mari economii ale lumii

Clasamentul celor mai mari economii ale lumii ia in calcul valorile PIB pentru ultimul an incheiat respectiv, anul 2012); astfel, conform datelorBancii Mondiale, in top se afla SUA, urmate de China, Japonia, Germa.

Trucuri pentru prepararea celor mai gustoase fursecuri

Chiar daca retetele pentru fursecuri nu par sa ridice mari probleme, este indicat sa respecti cu strictete indicatiile pentru ingrediente si cantitati, dar mai ales sa cunosti cateva secrete culinare pentru a te asigura ca vei gati cele mai bune dulciuri.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )