Libnet.ro
UNICEF

23:00

Castigatori Zmeura de Aur 2018: cine sunt cei mai slabi actori si care e cel mai prost film. Nume de top au primit insolitele premii VIDEO

Adevărul Adevărul,
Castigatori Zmeura de Aur 2018: cine sunt cei mai slabi actori si care e cel mai prost film. Nume de top au primit insolitele premii VIDEO

The Emoji Movie a scris istorie la Zmeura de Aur 2018, in timp ce actori de top, printre care Kim Basinger si Tom Cruise, au fost recompensati cu insolitele trofee. continuă pe Adevărul

Surse: Mircea Negulescu si cativa procurori de la DNA Ploiesti, vizati de 12 plangeri penale aflate in lucru la Parchetul General. Cine sunt cei care au formulat plangerile

Fostul procuror DNA Mircea Negulescu siprocurori de la DNA Ploiesti sunt vizati in 12 plangeri penale formulate de diverse persoane, informeaza libertatea. ro, care citeaza surse judiciare. Plangerile sunt.

Facebook, AMENDA RECORD: Practici neloiale! Cine sunt cei afectati?! (FOTO)

Lovitura pentru Facebook. Compania a acceptat plata a 35 de milioane de dolari dupa cea fost acuzata ca si-a inselat investitorii. Potrivit acuzatiilor, directori ai Facebook au inselat investitorii la.

ULUITOR! Cine sunt cei care au obtinut la CCR excluderea INTERCEPTARILOR pe siguranta nationala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a admis partial exceptia de neconstitutionalitate in cazul Legii 51/1991 privind securitatea nationala a Romaniei, in forma anterioara modificarii, precum si in.

Adevarata supriza! Cine este cel mai bogat preot din Romania Nu este Preafericitul Daniel!

S-a aflat cine este cel mai instarit preot din Romania. Detine o afacere care produce anual milioane de euro. Nu, nu este vorba de Preafericitul Daniel. Afacerile si le-a inceput cand se afla inca pe.

Unul dintre cei mai indragiti artisti si-a injurat un fan in timpul unui concert (VIDEO)

Unul dintre cei mai indragiti si respectati artisti si-a injurat un fan, suparat ca acesta se apropie prea mult de el. Momentul, bineinteles, a fost surprins de camere, iar clipul a ajuns viral pe.

Primele RETINERI in cazul JURNALISTULUI UCIS: Cine sunt afaceristii suspectati ca l-au OMORAT pe tanarul ZIARIST de INVESTIGATII

Primele retineri in cazul asasinatului care a zguduit democratia Europei. Este vorba despre uciderea jurnalistului de ivestigatii slovac Jan Kuciak. Joi, Politia slovaca a arestat mai multi oameni de afaceri.

Mihai Voropchievici si previziunile runelor pentru luna martie pentru fiecare nativ. Cine sunt favorizatii horoscopului

Mihai Voropchieci a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru luna martie pentru fiecare nativ. Berbec: Are protectie totala toata luna martie, sunt feriti de toate fortele.

Noi detalii in cazul atacului armat de la Universitatea din Michigan. Cine sunt cele doua persoane care au murit

Persoanele ucise in atacul comis vineri la Universitatea Centrala din Michigan sunt parintii autorului atacului, afirma surse citate de Detroit Free Press. Autoritatile considera ca autorul atacului.

Horoscop saptamanal 5-11 martie 2018. Cine se alege cu banii, cine primeste dragostea

Horoscop saptamanal Berbec: 5-11 martie 2018 Bazeaza-te pe prieteni in acest inceput de saptamana. Indiferent de ceea ce ti se intampla, vor fi acolo pentru tine si-ti va fi foarte usor sa le ceri.

Locuitorii din Alexandria, Focsani si Braila, cei mai nefericiti din Romania. Cel mai avantajos oras din tara ar fi Brasov

Cel mai avantajos oras din Romania ar fi Brasov, urmat de Oradea si Cluj-Napoca, potrivit unei analize realizate de platforma de imobiliare Storia. ro in colaborare cu agentia de cercetare DD Research, in timp ce locuitorii din orasul Alexandria ar.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )