Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cat are de slabit Cristina Rus dupa ce a devenit a doua oara mamica

ADPM ADPM,
Cat are de slabit Cristina Rus dupa ce a devenit a doua oara mamica

Dupa ce ieri, de Dragobete, Cristina Rus a devenit pentru a doua oara mama, de aceasta data mamica de fetita, artista a marturisit ca in timpul sarcinii a acumulat doar 10 kilograme, dintre care aproape 4 a avut micuta ei. Cristina nu se grabeste cu dietele, ci prefera sa se concentreze pe cresterea fetitei si sa scape treptat de kilogramele in plus. continuă pe ADPM

Fresh! Cristina Rus a nascut de Dragobete!

Cristina Rus are astazi dublu motiv de sarbatoare! Pe langa bucuria iubirii ce ii leaga pe ea si sotul ei, Dragos Bilteanu, a aparut si bucuria nastreii celui de-al doilea copil al familiei. Artista a devenit astazi pentru a doua oara mamica, aducand pe lume inca un baietel!.

Fresh! Cristina Rus a nascut o fetita de Dragobete!

Cristina Rus are astazi dublu motiv de sarbatoare! Pe langa bucuria iubirii ce ii leaga pe ea si sotul ei, Dragos Bilteanu, a aparut si bucuria nasterii celui de-al doilea copil al familiei. Artista a devenit astazi pentru a doua oara mamica, aducand pe lume inca un baietel!.

De ce s-a ascuns Cristina Rus in timpul sarcinii

Cristina Rus a preferat sa fie cat mai discreta in perioada sarcinii si sa nu se mai afiseze in public vreme de cateva luni bune. Nu a realizat niciun pictorial cu burtica la vedere si nici nu a participat la evenimente mondene. Iata de ce a procedat astfel.

Cristina Rus a nascut o fetita prin cezariana

Cristina Rus a nascut luni, in ziua de Dragobete, al doilea copil pe care il are cu sotul ei, Dragos Bilteanu. Artista are acum pereche, aducand pe lume o fetita sanatoasa care se va juca cu fratiorul ei,.

Cea mai discreta sarcina din showbiz! Cristina Rus va naste saptamana viitoare!

Cristina Rus se pregateste sa aduca pe lume cel de-al doilea copil al sau. Artista va naste saptamana viitoare dupa noua luni petrecute departe de lumina reflectoarelor, perioada care i-a transformat sarcina intr-una din cele mai discrete din showbiz.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )