Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cat costa cele mai scumpe cizme din lume?

Adevărul Adevărul,
Cat costa cele mai scumpe cizme din lume?

In Anvers se afla cele mai scumpe cizme din lume, in valoare de 2. 4 milioane de euro. Zecile de mii de diamante incrustate justifica, in mare parte, pretul piperat al pieselor vestimentare. continuă pe Adevărul

Acestea sunt cele mai tari aeroporturi din lume. Sunt adevarate ORASE. Otopeniul pare o statie de autobuz pe langa ele

Zeci de milioane de oameni trec anual prin aceste aeroporturi. Bagaje, zboruri, zgomot si miliarde de pasi facuti catre destinatii din intreaga lume. in lista de mai jos va vom prezenta cateva din cele mai tari.

Cel mai mare velier din lume ajunge la Constanta in luna mai

Cel mai mare velier din lume, Sedov, va participa la regata Black Sea Tall Ships care se va desfasura pe parcursul a 30 de zile in apele Marii Negre intre patru porturi: Varna, Novorossiisk, Soci si Constanta, conform unui comunicat de presa.

Romania are cele mai scumpe iPhone 5S din UE

Pretul pentru un iPhone 5S de 16 GB fara abonament in Romania, de 1. 025,7 dolari, este cel mai mare din Uniunea Europeana, iar in lume se situeaza pe locul al patrulea, depasind cu aproape 50% costul unui model similar din Statele Unite si cu peste 10%.

Radu Beligan, intr-un top al celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului.

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, informeaza Mediafax citand site-ului american Business Insider. Ce il face puternic pe Radu Beligan? Acest actor roman, in varsta de 95 de ani, a fost declarat cel mai longeviv actor in activitate de catre Guinness World Records. El joaca in prezent rolul principal in spectacolul Egoistul/ Number One, de Jean Anouilh, se spune in materialul publicat pe Business .

Radu Beligan, intr-un top al celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de actorul roman in clasament regasindu-se numeroase celebritati de toate varstele, de la Hollywood, potrivit site-ului american Business Insider, citat de Mediafax.

Radu Beligan apare intr-un top al celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice 100 de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de alte celebritati de toate varstele, de la Hollywood, scrie Business Insider.

TOP 10 cele mai amuzante imagini din lumea sportului

Nu exista sportiv care sa nu fi fost surprins intr-o ipostaza amuzanta de-a lungul carierei asa ca am colectionat cele mai tari imagini surprinse de ochiul ager al fotografilor.

Caru' cu vedete: N-au recunoscut in veci ca sunt impreuna! Cele mai ascunse idile din showbiz; Florin Calinescu, veste bomba; Secretele relatiei Marioarei Murarescu cu tatal copilului ei

Andreea Marin s-a dat cu turcii. Uite cum se comporta vedeta in tara sotului ei. Andreea Marin isi iubeste si respecta sotul si, tocmai de aceea, incearca sa cunoasca tot mai bine traditia musulmana. I-a luat Printul Cristea Biancai deja inelul de logodna? Imaginea cu care si-a lasat admiratorii masca. Lui Adrian Cristea se pare ca nu ii merg lucrurile foarte bine in cariera, insa, in viata sentimentala, este cat se poate de increzator.

Google i-a dat lui Edward Snowden unealta perfecta pentru a obtine cele mai importante documente din serverele NSA

Dupa ce Edward Snowden a prezentat in 2013 informatii pe care NSA le colecteaza despre oameni, apar acum date despre cum a obtinut el documente pe care, in mod normal, nu trebuia sa le aiba. Metoda folosita de el poate trece lejer la categoriile.

Cele mai mari targuri din Romania vor fi organizate la Expo Arad. Este vorba despre 11 evenimente

Reprezentantii celui de-al doilea centru expozitional, ca marime, din Romania au planuri mari pentru acest an. Ei vor organiza 11 evenimente la care vor participat atat expozianti cat si vizitatori din tara si strainatate.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )