Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cel mai mare velier din lume ajunge la Constanta in luna mai

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel mai mare velier din lume ajunge la Constanta in luna mai

Cel mai mare velier din lume, Sedov, va participa la regata Black Sea Tall Ships care se va desfasura pe parcursul a 30 de zile in apele Marii Negre intre patru porturi: Varna, Novorossiisk, Soci si Constanta, conform unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO: Cel mai mare vas de croaziera ajunge in Europa

Cel mai mare vas de croaziera construit vreodata, Allure of the Seas, va ajunge in Europa pentru prima data anul viitor, iar o saptamana de relaxare la bordul sau va costa incepand de la mai putin de 1. 000 de euro.

iti taie respiratia. Imagini incredibile cu cea mai mare campie din lume. Zeci de mii de oameni vin aici in fiecare an

Cerul senin, intinderea uriasa de sare si oglinda care se formeaza in sezonul ploios atrag mii de turisti si fotografi amatori la Salar de Uyuni, in Bolivia, in fiecare an. Salar de Uyuni este cea mai mare c.

Cel mai bun drum din lume? Transalpina bate Transfagarasanul. Concluzia britanicilor, dupa un test drive cu Jaguar F-type

Transalpina este un drum mai bun decat Transfagarasanul. Aceasta este concluzia lui Henry Catchpole, care a efectuat un test drive pentru revista britanica EVO, la volanul unui Jaguar F-type V8S. Catchpole ii.

Pretul modelului iPhone 5S in Romania, CEL MAI MARE din U.E.

Pretul pentru un iPhone 5S de 16 GB fara abonament in Romania, de 1. 025,7 dolari, este cel mai mare din Uniunea Europeana, iar in lume se situeaza pe locul al patrulea, depasind cu aproape 50% costul unui.

Cel mai mare furnizor de aur la nivel mondial intra pe piata noastra

Rand Refinery, principalul furnizor mondial de aur, intra pe piata din Romania. infiintata in anul 1920, in Africa de Sud, de catre Ministerul Minelor cu scopul de a rafina aurul din minele nationale, Rand Refinery este in prezent cel mai mare complex integrat de topire si rafinare a metalelor pretioase.

Cel mai mare concurs de taiat porci din Romania are loc sambata, in Livada. S-au anuntat peste 30 de participanti

Peste 30 de echipe din Satu Mare si Ungaria vor participa sambata, la Livada, la cel mai mare concurs de taiat porci din tara, organizat de UDMR. Participantii vor parcurge toate etapele in ceea ce priveste prepararea traditionala a porcului, de la sacrificare si pana la consumarea lui.

Cel mai mare spital din Judetul Botosani in colaps financiar. Nu sunt bani nici macar pentru medicamente sau utilitati

Pentru Spitalul Judetean Mavromati se anunta vremuri din ce in ce mai grele din punct de vedere financiar. in acest an sefii spitalului se plang ca au primit mai putini bani de la Casa Judeteana de Asigurari. Pe langa faptul ca au datorii de peste 7 milioane de lei la furnizori, conducerea de la Mavromati a anuntat ca in acest an nici pentru salarii nu are bani pana la sfarsitul anului.

Ultima editie a show-ului cu Jay Leno a avut cea mai mare audienta din ultimii 15 ani

Ultima editie a The Tonight Show prezentata de Jay Leno, care a fost difuzata joi seara la televiziunea americana NBC, a fost urmarita de 14,6 milioane de telespectatori, atragand cea mai mare audienta din.

Optimismul firmelor britanice a urcat la inceputul anului la cel mai ridicat nivel din ultimele doua decenii

Optimismul firmelor din Marea Britanie a crescut in luna ianuarie la cel mai ridicat nivel din ultimii 22 de ani, potrivit unui raport al companiei de contabilitate si consiliere pentru afaceri BDO, citat de cotidianul.

Ifo: Perspectiva economiei zonei euro ramane la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Perspectiva economiei zonei euro in urmatoarele sase luni ramane neschimbata, la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, iar in urmatoarea perioada redresarea ar urma sa se imbunatateasca, a anuntat ieri Institutul de cercetare economica Ifo din Germania, conform Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )