Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cat costa Galaxy Note 5 in Romania: Samsung nu-l aduce, dar il poti cumpara deja

Playtech Playtech,
Cat costa Galaxy Note 5 in Romania: Samsung nu-l aduce, dar il poti cumpara deja

Galaxy Note 5 primeste un pret pentru Romania, dar nu prin intermediul Samsung. Compania a decis ca nu-l aduce, dar un retailer il are deja in oferta. Samsung Galaxy Note 5 costa in Romania ceva mai mult decat Galaxy S6 edge+, un phablet gandit de Samsung pentru Europa. Acesta cel mai probabil nu va fi [] Cat costa Galaxy Note 5 in Romania: Samsung nu-l aduce, dar il poti cumpara deja Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cat costa Samsung Galaxy S6 edge+ in Romania si unde e disponibil

Samsung Galaxy S6 edge+ a fost prezentat de compania sud-coreeana pe 13 august, iar doi operatori din Romania au anuntat deja un pret. Samsung Galaxy S6 edge+ este echipat cu ecran curbat S-AMOLED QuadHD de 5,7 inchi, procesor octa-core facut de Samsung, are 4GB de memorie RAM, o camera de 16 megapixeli si suportaincarcare rapida [] Cat costa Samsung Galaxy S6 edge+ in Romania si unde e disponibil Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Desigur ca exista o petitie pentru a aduce Samsung Galaxy Note 5 in Europa

In cazul in care va numarati printre cei care spera sa puna mana un Galaxy Note 5 dupa evenimentul de saptamana trecuta, ar fi bine sa semnati o petitie. Dupa cum anuntam in urma cu cateva zile, desi Galaxy Note 5 suna foarte bine in teorie, cei de la Samsung sunt un pic mai reticenti [] Desigur ca exista o petitie pentru a aduce Samsung Galaxy Note 5 in Europa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Galaxy Note 5 nu este bun pentru realitate virtuala

Desi cele mai recente varfuri de gama de la Samsung pot fi folosite pentru experiente de realitate virtuala, nu este cazul Galaxy Note 5. La cateva zile dupa anuntul legat de lansarea noului Galaxy Note 5, apar in continuare noi informatii despre cel mai nou varf de gama de la Samsung. Cele mai noi detalii [] Galaxy Note 5 nu este bun pentru realitate virtuala Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Breton detasabil. Cat costa accesoriul purtat de Anda Adam si Adelina Pestritu!

Daca vrei sa porti breton, dar nu vrei sa iti tai parul, afla ca exista in comert o posibilitate de a arata precum. regina Cleopatra. Bretonul detasabil a fost folosit chiar de vedete precum Anda Adam si Adelina Pestritu. Iata cat costa.

A fost lansat smartwatch-ul inspirat de Vladimir Putin: cat costa si cum arata

Poate cea mai inedita varianta a Apple Watch este una care poarta semnatura lui Vladimir Putin. Pretul este, desigur, pe masura. Ceasul a fost produs de Caviar Perna Penna, o companie de bijuterii ruso-italiana, si costa aproximativ 3. 000 de dolari. Pe langa semnatura lui Vladimir Putin, designul ceasului mai include si skyline-ul Rusiei, precum si [] A fost lansat smartwatch-ul inspirat de Vladimir Putin: cat costa si cum arata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cat costa infiintarea unei vii

Cat costa infiintarea unei vii. Conform calculelor efectuate de Federatia Viticultorii, suma necesara pentru plantarea unui hectar de vita de vie se ridica la 140. 000 lei, din care fondurile europene pot acoperi o parte. Adevarul va prezinta detaliile acestei afaceri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )