Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cat costa sa inlocuiesti ecranul spart al unui Samsung Galaxy Note 7

Antena3 Antena3,
Cat costa sa inlocuiesti ecranul spart al unui Samsung Galaxy Note 7

Cu siguranta, cel mai spectaculos element din constructia noului smartphone Galaxy Note 7, ecranul de 5. 7 cu margini curbate poate lasa o gaura in buget la fel de impresionanta, daca trebuie. continuă pe Antena3

Atat a durat pana a explodat un Samsung Galaxy Note 7

Situatiile in care telefoane de top explodeaza sunt mult prea comune in ultima perioada, iar cel mai recent eveniment vizeaza un Samsung Galaxy Note 7. Se fac deja cativa ani de cand atragem atentia asupra unor situatii in care telefoane de top precum iPhone-uri sau Galaxy S-uri explodeaza. Din pacate, de cand mai multi producatori [].

iPhone 6s VS Samsung Galaxy Note 7: care este mai rapid

In contextul in care ruleaza sisteme de operare diferite,iPhone 6s VS Samsung Galaxy Note 7 nu este cel mai concludent test comparativ, dar va ajuta sa va faceti o idee despre performanta telefoanelor. Pana luna viitoare, cand Apple va lansa iPhone 7, iPhone 6S continua sa fie varful de gama al gigantului din Cupertino. Printre [].

Corning apara ecranul sensibil de la Samsung Galaxy Note 7

In urma unui test care a aparut online zilele trecute in privinta sensibilitatii sporite a ecranului de la Galaxy Note 7, cei de la Corning s-au simtit nevoiti sa intervina cu niste argumente pentru a apara panoul Gorilla Glass 5. Nu au trecut decat cateva zile de la publicarea unui test video de catre utilizatorul [].

Cat costa la negru o viza pentru Romania

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a doua persoane intr-un dosar de trafic de influenta referitor la obtinerea unei vize pentru deplasarea in Romania necesara unui cetatean si.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2186 seconds )