Libnet.ro
UNICEF

01:05

iPhone 6s VS Samsung Galaxy Note 7: care este mai rapid

Playtech Playtech,
iPhone 6s VS Samsung Galaxy Note 7: care este mai rapid

In contextul in care ruleaza sisteme de operare diferite,iPhone 6s VS Samsung Galaxy Note 7 nu este cel mai concludent test comparativ, dar va ajuta sa va faceti o idee despre performanta telefoanelor. Pana luna viitoare, cand Apple va lansa iPhone 7, iPhone 6S continua sa fie varful de gama al gigantului din Cupertino. Printre []. continuă pe Playtech

Corning apara ecranul sensibil de la Samsung Galaxy Note 7

In urma unui test care a aparut online zilele trecute in privinta sensibilitatii sporite a ecranului de la Galaxy Note 7, cei de la Corning s-au simtit nevoiti sa intervina cu niste argumente pentru a apara panoul Gorilla Glass 5. Nu au trecut decat cateva zile de la publicarea unui test video de catre utilizatorul [].

Rezistenta la impact: Samsung Galaxy Note 7 VS Note 5 VS iPhone 6s

La scurt timp dupa lansarea oficiala a noului Note, erau inevitabile niste clipuri precum cel de mai sus, SamsungGalaxy Note 7 VS Note 5 VS iPhone 6s, toate date de pamant. De cinci ani, daca nu mai mult, fascinatia internautilor pentru distrugere se manifesta in aparitia online a unor clipuri in care dispozitive scumpe sau [].

inlocuirea ecranului la Galaxy Note 7 costa cat un telefon premium

Daca ati facut un efort semnificativ financiar pentru a va cumpara noul Galaxy Note 7, ar fi bine sa aveti foarte mare grija de el, deoarece reparatia sa ar putea implica investitii semnificative. Review-urile la Galaxy Note 7 sunt in mare parte pozitive. Telefonul este unul foarte bun, arata surprinzator de bine si, cu toate [].

Munca si sacrificiul, pretul victoriei. Cum arata picioarele lui Usain Bolt, cel mai rapid om din lume (FOTO)

Usain Bolt este cel mai rapid om al planetei, el dovedind asta prin recordurile aduse in acest sport si prin cele noua medalii olimpice. Putini stiu insa cat efort depune atletul pentru a.

Dietele alimentare care fac mai mult rau, decat bine. Dr. Calin Dobos, la Voi cu Voicu: Toate au venit odata cu generatia mall

Doctorul specialist in chirurgie estetica Calin Dobos a vorbit, la Voi cu Voicu, de la Antena 3, despre dietele alimentare care fac mai mult rau, decat bine. Cine se ingrasa, clar,.

FOTO Cum arata picioarele lui Usain Bolt, celui mai rapid om al planetei

Jamaicanul Usain Bolt este cel mai bun sprinter din istoria atletismului, ajungand la noua medalii olimpice cucerite.

China face pasi siguri spre independenta energetica. Care este asul din maneca regimului de la Beijing

China este cel mai mare si mai influent consumator de energie de pe glob, cu un consum cu 30% mai ridicat decat cel inregistrat in Statele Unite, dar Beijingul vrea sa reduca pe cat se poate.

Au aparut cifrele economice relevante de dupa votul pentru Brexit. Care este verdictul acum: Boom sau crepuscul?

Inainte de referendumul pentru Brexit au fost prezentate numeroase avertizari privind recesiunea ce va urma si alte prognoze sumbre privind consecintele iesirii Regatului din UE. Ce ne spun insa acum cifrele, in conditiile in care saptamana aceasta au fost prezentate mai multe date economice relevante, inclusiv privind inflatia si somajul?, scrie The Guardian.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )