Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cat de mult ar trebui sa ne ingrijoreze noua tulpina de COVID-19

Adevărul Adevărul,
Cat de mult ar trebui sa ne ingrijoreze noua tulpina de COVID-19

Virusii sufera, de regula mutatii si in cele mai multe cazuri poate fi vorba de o modificare nesemnificativa, insa se poate intampla ca virusul sa fie tot mai agresiv cu fiecare infectare a noastra. continuă pe Adevărul

Cat de grava este noua mutatie SARS-COV-2, din Marea Britanie. Anuntul lui Alexandru Rafila

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), a vorbit despre noua tulpina a SARS-COV-2, care a infectat peste 1. 000 de cetateni in Marea Britanie. Medicul.

O noua tulpina a SARS-CoV-2 se raspandeste in Marea Britanie. Ce spune OMS

Peste 1. 000 de cazuri de infectare cu o noua varianta de coronavirus au fost identificate in ultimele zile in Anglia, predominant in sudul tarii , a spus luni ministrul Sanatatii, Matt Hancock, relateaza Reuters. Organizatia Mondiala a Sanatatii spune ca este constienta de noua varianta de SARS-CoV-2 din Marea Britanie si ca nu exista nicio dovada ca tulpina se comporta diferit de cele existente deja.

Noua tulpina de coronavirus care se raspandeste in Marea Britanie sufera mutatii cheie la proteina tepusa, spun cercetatorii

Cercetatorii britanici incearca sa stabileasca daca rapida raspandire in sudul Angliei a unei noi variante de coronavirus care provoaca boala Covid-19 este legata de mutatii cheie pe care le-au detectat la tulpina, spun acestia marti, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )