Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cat de pregatita e Romania pentru valul de refugiati din Orientul Mijlociu

Adevărul Adevărul,
Cat de pregatita e Romania pentru valul de refugiati din Orientul Mijlociu

Situatia imigrantilor din Balcani si din apropierea granitei cu Romania, in special de la frontiera dintre Serbia si Ungaria, a pus in alerta si autoritatile din tara noastra. continuă pe Adevărul

O noua zi neagra pentru pietele financiare din Asia: Bursa din China a deschis cu un minus de 6,4%, iar impactul economic se resimte si la Bucuresti

Zi neagra din nou pentru pietele financiare din Asia, dupa ce bursa din China a deschis cu un minus de 6,4%, Tokyo, Taiwan si Hong Kong au urmat ca niste piese de domino, la diferenta de cateva puncte.

Linistea de dinaintea furtunii la granita Romaniei cu Serbia. Cat de pregatiti suntem pentru a primi migranti din Orientul Mijlociu: E o mare problema!

Situatia imigrantilor din Balcani si din apropierea granitei cu Romania, in special de la frontiera dintre Serbia si Ungaria, a pus in alerta si autoritatile din tara noastra.

Asa vecini sa tot... n-ai! Cum a fost umilita o tanara din Romania: Pentru nimfomana care locuieste aici

In Romania sexul este un subiect tabu! Atat de rusinos incat romanilor le este greu sa vorbeasca despre el. Iar atunci cand suntem martori involuntari la gemete de pasiune, reactiile sunt de-a dreptul.

Compliment urias pentru Simona Halep din partea Serenei Williams

Americanca a avut din nou cuvinte de lauda la adresa sportivei noastre, pe care o apreciaza foarte mult. E grozav! Sint bucuroasa pentru Simona. A fost destul de constanta si a cistigat citeva turnee in acest.

Chinezii se pregatesc sa depuna o oferta pentru participatiile Enel din Slovacia

China National Nuclear Corp se pregateste sa depuna, pana la finele acestei luni, o oferta pentru preluarea activelor Enel din Slovacia, conform Guvernului slovac, dupa cum relateaza Bloomberg.

Aparatura medicala de 60.000 euro pentru trei spitale din Capitala

Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului a adunat din donatii si sponsorizari 60. 000 de euro, din care a cumparat aparatura medicala, inclusiv un inlocuitor de plamani, singurul de aceste tip din Europa de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )