Libnet.ro
UNICEF

09:45

Catalin Botezatu, la un pas de moarte? Designerul a fost internat intr-un spital din Turcia

Antena3 Antena3,
Catalin Botezatu, la un pas de moarte? Designerul a fost internat intr-un spital din Turcia

Catalin Botezatu a fost la un pas de moarte. Inima i-a facut din nou probleme si a stat 4 zile internat intr-un spital din Ankara, in Turcia. Designerul a plecat cu echipa lui de la Next Top Model in Turcia. Lui. continuă pe Antena3

Catalin Botezatu, la un pas de moarte. Designerul a fost internat intr-un spital din Turcia

Catalin Botezatu a fost la un pas de moarte. Inima i-a facut din nou probleme si a stat 4 zile internat intr-un spital din Ankara, in Turcia. Designerul a plecat cu echipa lui de la Next Top Model in Turcia. Lui.

Catalin Botezatu a suferit un INFARCT.

Creatorul de moda Catalin Botezatu a suferit un infarct in urma cu cateva zile, imediat dupa sosirea in Turcia, potrivit rtv. ro. Potrivit unor surse din echipa lui, Botezatu prezenta stari de ameteala, acuza o durere acuta in piept si insuficienta respiratorie. Designerul a fost internat de urgenta intr-un spital in Ankara. De aproximativ 10 ani Catalin Botezatu a fost diagnosticat cu probleme cardiace si are deja la activ doua infarcturi.

Catalin Botezatu a fost spitalizat de urgenta in Turcia, dupa ce a suferit un atac de cord

Designerul Catalin Botezatu a suferit un atac de cord, la scurt timp dupa ce a aterizat in Turcia, unde urma sa filmeze pentru emisiunea pe care o produce. Acesta prezenta mai multe stari de ameteala, dureri.

Catalin Botezatu, afectat sever dupa intalnirea cu Zina Dumitrescu

Catalin Botezatu se declara profund afectat dupa intalnirea pe care a avut-o cu Zina Dumitrescu la azilul in care este internata. Designerul spune ca a fost foarte marcat si ca i-a venit sa planga dupa ce a vazut-o pe cea care i-a ghidat pasii in lumea modei. Continue reading .

Catalin Botezatu a clacat in Turcia: a fost internat doua zile in spital!

Catalin Botezatu le-a dat emotii puternice celor din echipa Next Top Model. Abia ajuns in Turcia, designerului i s-a facut rau si a fost internat in spital timp de doua zile. A crezut ca nu va supravietui! Continue reading .

Catalin Botezatu, Mihaela Borcea si Gianluca Mech ajuta sase familii rapuse de saracie

Catalin Botezatu, Mihaela Borcea si cunoscutul nutritionist italian Gianluca Mech isi unesc fortele si organizeaza in seara de 7 decembrie, la Palatul Parlamentului, o cina cu caracter caritabil ce are ca scop mediatizarea si strangerea de fonduri pentru ajutorarea a sase familii sarace din Gogosari, o localitate din judetul Ialomita. Continue reading .

Catalin Botezatu, din ce in ce mai apropiat de noua Bianca Dragusanu

Catalin Botezatu pare din ce in ce mai apropiat si mai interesat de Denisa Ciocoiu, concurenta de la Next Top Model, poreclita noua Bianca Dragusanu, gratie asemanarii cu fosta iubita a designerului. Continue reading .

Un barbat a fost impuscat intr-un fast food din Filiasi

Un barbat a fost impuscat in abdomen, in noaptea de sambata spre duminica, cu un pistol cu bile de cauciuc, in urma unui conflict spontan, intr-un fast-food din orasul doljean Filiasi, victima fiind.

ştiri din Monden

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )