Libnet.ro
UNICEF

09:15

Catalin Ivan: Exista un grup in PSD, tot mai mare, care lucreaza la un nou proiect pentru PSD

Adevărul Adevărul,
Catalin Ivan: Exista un grup in PSD, tot mai mare, care lucreaza la un nou proiect pentru PSD

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan sustine ca exista un grup in PSD, tot mai mare, care lucreaza la un nou proiect pentru PSD si ca in jurul lui Dragnea sunt tot mai putini oameni. continuă pe Adevărul

Catalin Ivan: Exista un grup in PSD, tot mai mare, care lucreaza la un nou proiect / In jurul lui Dragnea sunt tot mai putini oameni

Exista un grup in cadrul Partidului Social Democrat care lucreaza in prezent la un nou proiect pentru PSD isi va face publice ideile la inceputul anului viitor, a declarat joi europarlamentarul Catalin Ivan, citat de Agerpres.

Catalin Ivan: Exista un grup in PSD, tot mai mare, care lucreaza la un nou proiect pentru PSD

Grupul de social-democrati care lucreaza in prezent la un nou proiect pentru PSD isi va face publice ideile la inceputul anului viitor, a declarat joi europarlamentarul Catalin.

Catalin Ivan: Un grup din PSD lucreaza la un nou proiect al partidului, fara Liviu Dragnea

Grupul de social-democrati care lucreaza la un nou proiect pentru PSD isi va face publice ideile la inceputul anului viitor, a declarat joi europarlamentarul Catalin Ivan.

in jurul lui Dragnea sunt tot mai putini oameni

Grupul de social-democrati care lucreaza in prezent la un nou proiect pentru PSD isi va face publice ideile la inceputul anului viitor, a declarat, ieri, europarlamentarul Catalin Ivan.

Raluca Turcan:PSD ramane cel mai mare dusman al democratiei

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat ca PSD ramane in mod evident cel mai mare dusman al democratiei si la fel de intolerant cu libertatea de exprimare ca in anii 90. Ea spune ca este limpede pentru toata tara ca liderii actualei coalitii de guvernare alearga intr-o directie opusa Romaniei.

Prin extinderea sistemului antigrindina am obtinut cea mai mare productie de struguri din istorie

Prin extinderea sistemului antigrindina, in acest an in tara noastra s-a obtinut cea mai mare productie de struguri din istorie, insa despre acest sistem s-a vorbit foarte putin, a declarat astazi, Petre Daea, la Pitesti, potrivit Agerpres.

Elon Musk a construit cea mai mare baterie din lume intr-un timp record

Elon Musk s-a tinut de promisiunea facuta cu privire la constructia demarata pentru cea mai mare baterie din lume. Au trecut cateva luni de cand am scris despre planul lui Musk de a construi cea mai mare baterie din lume. Australia de Sud, unde locuiesc aproximativ doua milioane de oameni, are probleme energetice care au [].

Robor la 3 luni a crescut pana la nivelul de 2,19%, cel mai mare din octombrie 2014

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut vineri la 2,19%, cel mai mare din octombrie 2014. Joi, potrivit datelor BNR, ROBOR a fost 2,15%.

Africa de Sud: Pedeapsa mult mai mare pentru Pistorius la curtea suprema dupa cea socant de blanda din prima instanta

Curtea Suprema din Africa de Sud a hotarat o pedeapsa mult mai mare pentru atletul paralimpic Oscar Pistorius, care si-a ucis logodnica in 2013, condamnandu-l la 13 ani si cinci luni de inchisoare, dupa ce autoritatile au contestat decizia socant de blanda a instantei anterioare, sase ani de inchisoare, transmite news. ro.

[P] Valabilitate mai mare si preturi avantajoase la certificatele calificate certSIGN

Regulamentul eIDAS permite o flexibilitate mai mare privind folosirea certificatelor calificate si a semnaturii electronice, dar ofera si garantia ca valoarea legala a documentelor semnate electronic este recunoscuta in orice stat membru UE. Ca urmare a masurilor de securitate ridicate implementate si a rigurozitatii procesului de identificare a clientilor, elemente auditate strict pentru a demonstra conformitatea cu Regulamentul European eIDAS Regulamentul nr. 910/2014), certSIGN vine in intampinarea utilizatorilor de semnaturi electronice cu 3 noi avantaje.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )