Libnet.ro
UNICEF

20:46

in jurul lui Dragnea sunt tot mai putini oameni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
in jurul lui Dragnea sunt tot mai putini oameni

Grupul de social-democrati care lucreaza in prezent la un nou proiect pentru PSD isi va face publice ideile la inceputul anului viitor, a declarat, ieri, europarlamentarul Catalin Ivan. continuă pe Ziarul Bursa

Catalin Ivan: Exista un grup in PSD, tot mai mare, care lucreaza la un nou proiect / In jurul lui Dragnea sunt tot mai putini oameni

Exista un grup in cadrul Partidului Social Democrat care lucreaza in prezent la un nou proiect pentru PSD isi va face publice ideile la inceputul anului viitor, a declarat joi europarlamentarul Catalin Ivan, citat de Agerpres.

Catalin Ivan: Exista un grup in PSD, tot mai mare, care lucreaza la un nou proiect pentru PSD

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan sustine ca exista un grup in PSD, tot mai mare, care lucreaza la un nou proiect pentru PSD si ca in jurul lui Dragnea sunt tot mai putini oameni.

Top 10 cei mai cunoscuti oameni de pe planeta. Cum au ajuns in acelasi clasament Leonardo da Vinci, Adolf Hitler sau Printesa Diana

Leonardo da Vinci, Adolf Hitler, Printesa Diana sau Michael Jackson se afla in topul celor mai cunoscuti oameni de pe planeta.

Care sunt obiceiurile celor mai sanatosi oameni din lume

Numarul pacientilor romani care sufera de afectiuni cardiovasculare, hepatice si diabet este foarte mare, Romania aflandu-se pe primul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste rata mortalitatii cauzate de bolile cardiovasculare si tot pe prima.

INTERVIU Cum arata piata de comert online in 2017. Care sunt cele mai frecvente greseli facute de magazinele online

Comertul online din Romania a evoluat atat din perspectiva clientiilor cat si din cea a comerciantiilor iar veniturile pe 2017 sunt estimate undeva in jurul sumei de 2,8 miliarde de euro. Totusi, pe o piata incipienta cum este cea din tara noastra, obiceiurile de consum sunt in formare iar magazinele online mai au mult de invatat despre promovarea si vanzarea online dar si despre relatia cu clientii.

Romanii devin tot mai grasi. Tratamentul chirurgical al obezitatii, vital pentru persoanele cu risc

Mai mult de jumatate dintre adulti sunt supraponderali, iar cele mai recente statistici releva faptul ca raspandirea obezitatii nu a scazut deloc fata de ultimii ani. Un nou studiu care evaluaza perceptiile si atitudinile romanilor cu privire la alimentatie si la problemele de greutate, realizat de Ponderas Academic Hospital, arata ca romanii declara intr-o masura destul de mare ca mananca sanatos si fac sport.

Suspendarea presedintelui, o arma politica scoasa tot mai des din rastel

Suspendarea presedintelui a fost repusa pe tapet in aceasta saptamana. in ultimul deceniu au existat mai multe initiative pe acest subiect si de doua ori Parlamentul s-a pronuntat in favoarea suspendarii.

Care sunt cele mai puternice zodii? Acest nativ este sef din nastere

Unele semne zodiacale sunt mai dominante decat altele. Fiecare dintre noi are trasaturi unice, iar unele dintre ele ne fac sa fim persoane extrem de puternice! Iata care sunt cele 5 zodii: Berbec: Sunt.

Vezi care sunt cele mai inselate zodii si cum se comporta acestea in relatii

In multe cazuri, relatiile dintre parteneri pot ajunge in acea situatie de monotonie din care nu mai pot iesi si unii chiar ajung sa isi insele partenerii. Mai jos gasiti o lista cu.

Horoscop. Care sunt cele mai inselate zodii

Ti se pare din ce in ce mai greu sa fii intr-o relatie? Daca partenerul nu iti inspira incredere, ba chiar ai aflat ca te-a inselat, este momentul sa pui punct si sa o.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )