Libnet.ro
UNICEF

06:15

Catalin Predoiu, atac la PSD pe proiectul de modificare a Codului Penal

România Liberă România Liberă,
Catalin Predoiu, atac la PSD pe proiectul de modificare a Codului Penal

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL si propunerea liberalilor pentru postul de prim-ministru, a scris, marti, pe contul sau de Facebook ca PSD vrea sa fure cu legea in mana. Cel putin asa catalogheaza Predoiu initiativa social-democratilor de modificare a Codului Penal pentru dezincriminarea conflictului de interese care mai spune ca prin astfel de modificari se incearca legalizarea furtului din bani publici . continuă pe România Liberă

Catalin Predoiu, despre motiunea de cenzura: Da, suntem optimisti si mai mult decat atat. Este un demers la care eram obligati fata de toti cetatenii romani care doresc sa fie respectati

Prim vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, a declarat marti ca motiunea de cenzura, anuntata pentru luna iunie, este un demers la care liberalii erau obligati nu numai fata de diaspora, ci fata de toti.

Catalin Predoiu, despre cazul Atanasiu: Lucrurile se spun deschis in partid. in asta consta taria noastra

Catalin Predoiu a declarat sambata, facand referire la cazul stenogramelor din PNL, ca membrii partidului au trecut peste acest incident, deparece la ei in aprtid lucrurile se spun deschid, spre deosebire de.

Catalin Predoiu, despre cazul Atanasiu: Lucrurile se spun deschis in partid. in asta consta taria noastra (VIDEO)

Catalin Predoiu a declarat sambata, facand referire la cazul stenogramelor din PNL, ca membrii partidului au trecut peste acest incident, deparece la ei in aprtid lucrurile se spun deschid, spre deosebire de.

Presedintele Klaus Iohannis se opune modificarii Codului Penal. Mesajul transmis de Presedintie

Presedintele Klaus Iohannis cere Parlamentului sa nu modifice Codul Penal in privinta conflictului de interese. Iohannis atrage atentia ca nu va promulga o astfel de modificare, o va trimite inapoi la reexaminare.

Iohannis: Nu sunt de acord cu modificarea Codului Penal privind dezincriminarea conflictului de interese

Voi retrimite legea Parlamentului sau voi sesiza CCR, in eventualitatea adoptarii de catre Parlament * ACTUALIZARE 15:56 Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi ca nu este de acprd cu modificarea articolului din Codul Penal care urmareste dezincriminarea conflictului de interese, astfel incat sa existe libertatea angajarii unor membri ai familiei in cadrul cabinetelor parlamentare. * Proiect de lege care dezincrimineaza conflictul de interese, dezbatut de parlamentari * DNA: Proiectul de lege ar putea afecta serios combaterea coruptiei la nivel inalt * 99 de dosare privind conflictul de interese sunt in lucru la DNA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )