Libnet.ro
UNICEF

15:00

Catalonia vrea REFERENDUM de independenta fata de Spania

Antena3 Antena3,
Catalonia vrea REFERENDUM de independenta fata de Spania

Presedintele catalan Artur Mas a convocat sambata pentru 9 noiembrie un referendum privind independenta acestei regiuni de Spania, generand reactia imediata a Guvernului spaniol, care a afirmat categoric ca refe. continuă pe Antena3

Catalonia vrea referendum pentru independenta, insa Madridul sustine ca acesta nu va avea loc

Presedintele Cataloniei Athur Mas a convocat un referendum pentru 9 noiembrie, in care sa consulte populatia regiunii cu privire la independenta de Spania. Guvernul spaniol a reactionat imediat, afirmand categoric ca referendumul nu va avea loc,.

Catalonia convoaca un referendum pentru independenta. Madridul spune insa ca nu va avea loc

In pofida unei opozitii dure a Madridului, presedintele catalan Artur Mas a semnat sambata decretul prin care se va organiza la 9 noiembrie un referendum privind independenta Cataloniei, informeaza BBC.

VIDEO Catalonia convoaca un referendum pentru independenta, insa Madridul sustine ca acesta nu va avea loc

Presedintele catalan Artur Mas a convocat sambata pentru 9 noiembrie un referendum privind independenta acestei regiuni de Spania, generand reactia imediata a Guvernului spaniol, care a afirmat categoric ca referendumul nu va avea loc, potrivit Mediafax. Artur Mas a convocat referendumul sfidand Guvernul de la Madrid, care vrea sa impiedice orice consultare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )