Libnet.ro
UNICEF

21:15

Catalonia convoaca un referendum pentru independenta. Madridul spune insa ca nu va avea loc

Adevărul Adevărul,
Catalonia convoaca un referendum pentru independenta. Madridul spune insa ca nu va avea loc

In pofida unei opozitii dure a Madridului, presedintele catalan Artur Mas a semnat sambata decretul prin care se va organiza la 9 noiembrie un referendum privind independenta Cataloniei, informeaza BBC. continuă pe Adevărul

VIDEO Catalonia convoaca un referendum pentru independenta, insa Madridul sustine ca acesta nu va avea loc

Presedintele catalan Artur Mas a convocat sambata pentru 9 noiembrie un referendum privind independenta acestei regiuni de Spania, generand reactia imediata a Guvernului spaniol, care a afirmat categoric ca referendumul nu va avea loc, potrivit Mediafax. Artur Mas a convocat referendumul sfidand Guvernul de la Madrid, care vrea sa impiedice orice consultare.

Catalonia vrea referendum pentru independenta, insa Madridul sustine ca acesta nu va avea loc

Presedintele Cataloniei Athur Mas a convocat un referendum pentru 9 noiembrie, in care sa consulte populatia regiunii cu privire la independenta de Spania. Guvernul spaniol a reactionat imediat, afirmand categoric ca referendumul nu va avea loc,.

Catalonia convoaca un referendum pentru independenta, insa Madridul sustine ca acesta nu va avea loc

Presedintele catalan Artur Mas a convocat sambata pentru 9 noiembrie un referendum privind independenta acestei regiuni de Spania, generand reactia imediata a Guvernului spaniol, care a afirmat categoric ca referendumul nu va avea loc.

Catalonia vrea REFERENDUM de independenta fata de Spania

Presedintele catalan Artur Mas a convocat sambata pentru 9 noiembrie un referendum privind independenta acestei regiuni de Spania, generand reactia imediata a Guvernului spaniol, care a afirmat categoric ca refe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )