Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cate drumuri nationale si judetene mai sunt inchise sambata dimineata in Vrancea

Adevărul Adevărul,
Cate drumuri nationale si judetene mai sunt inchise sambata dimineata in Vrancea

Pe timpul noptii de vineri spre sambata nu s-au intamplat evenimente deosebite in judet. Urmeaza trei zile de ger. continuă pe Adevărul

Nu mai sunt drumuri inchise circulatiei rutiere in Vrancea

Pe timpul noptii de vineri spre sambata nu s-au intamplat evenimente deosebite in judet. Urmeaza trei zile de ger.

Nu se circula spre Bucuresti. Alte trei drumuri nationale din Vrancea sunt inchise

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, la aceasta ora 7:30), din cauza zapezii si a viscolului, sunt inchise mai multe sectoare de drumuri nationale.

Centrul INFOTRAFIC. Zeci de drumuri nationale din intreaga tara, inchise. Autoritatile bulgare au suspendat circulatia pe podul Calfat - Vidin, de la granita cu Bulgaria

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, la ora 10. 00, din cauza zapezii si a viscolului, sunt inchise urmatoarele mai multe drumuri nationale.

Centrul INFOTRAFIC. Zeci de drumuri nationale din intreaga tara, inchise

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, la ora 10. 00, din cauza zapezii si a viscolului, sunt inchise urmatoarele mai multe drumuri nationale.

Braila: 12.000 de locuinte nu au energie electrica / Drumurile inca erau inchise sambata dimineata / Doi copii, dusi la spital cu senilatele / Operatiuni de salvare pentru persoane blocate in mijloace de transport

Peste 12. 000 de locuinte din 31 de localitati din judetul Braila sunt in continuare fara curent, iar echipe ale Electrica sunt in teren pentru remedierea situatiilor, potrivit informatiilor furnizate Agerpres de purtatorul de cuvant al ISU, Stefan Stoian.

Cod portocaliu de viscol.Mai multe drumuri nationale si Autostrada A2, inchise. Patru judete, izolate

Mai multe drumuri nationale din judetele Buzau, Giurgiu, Vrancea, Braila, precum si Autostrada Soarelui sunt inchise, vineri dimineata, din cauza viscolului.

Drumuri nationale afectate de viscol. Situatia de la ora 16.30

Potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, sambata dupa-amiaza, la ora transmiterii acestei stiri, mai sunt inchise din cauza zapezii si a viscolului urmatoarele sectoare de drumuri nationale: .

VIDEO. Ministerul de Interne: 128 de localitati au intrerupta alimentarea cu energie electrica. Ce drumuri nationale continua sa fie inchise

128 de localitati din Romania au intrerupta alimentarea cu energie electrica, sambata dupa-amiaza, fiind afectati aproximativ 49. 000 de consumatori.

Efectele viscolului la Galati: 20 de segmente de drumuri nationale si judetene sunt inchise, iar 1.000 de gospodarii nu au energie electrica

In cursul zilei de ieri si pe timpul noptii, s-a intervenit pentru salvarea a 52 de persoane din 15 autovehicule blocate in trafic la Cavadinesti, Cosmesti, Viile, Matca, Tg. Bujor, Pechea, Piscu), iar in cazul a patru persoane care necesitau asistenta medicala a fost nevoie de interventia cu senilata si transportul la spital.

Premierul cere demisia directorului CNAIR pentru ca inca mai sunt drumuri inchise / Carmen Dan solicita schimbarea prefectului de Giurgiu, care nu i-a raspuns trei ore la telefon

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat sambata ca va cere demisia sefului companiei de drumuri din cauza ca la multe ore dupa incheierea codului portocaliu de viscol inca mai sunt drumuri nationale inchise.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )