Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cate voturi a strans PSD pentru motiunea de cenzura. Guvernul Orban atarna de un fir de ata

Adevărul Adevărul,
Cate voturi a strans PSD pentru motiunea de cenzura. Guvernul Orban atarna de un fir de ata

PSD - impreuna cu satelitii ALDE, ProRomania si PPUSL - numara 232 de voturi, cu unul singur sub limita majoritatii. in cazul in care nimeni din tabara PSD nu va trada, votul care va inclina decisiv balanta ar putea veni de la minoritatile nationale sau de la parlamentarii neafiliati. Pe de alta parte, surse politice sustin pentru Adevarul ca PNL negociaza cu mai multi parlamentari PSD salvarea Guvernului Orban. continuă pe Adevărul

Din culisele sedintei PSD. Cum arata strategia pentru motiunea de cenzura si ce calcule interne se fac

Liderii PSD s-au intalnit joi, in sedinta de urgenta pentru a discuta strategia pentru motiunea de cenzura. in spatele usilor inchise, presedintele PSD, Marcel Ciolacu, le-a spus pesedistilor ca este ingrijorat de negocierile pe care liberalii le poarta cu parlamentarii PSD si PRO Romania. Surse social-democrate au explicat pentru HotNews. ro cum arata harta negocierilor si ce variante iau in calcul liderii PSD. Ciolacu: Parlamentarii PSD sunt sunati si invitati la Guvern la cafele Avem suficiente voturi pentru a trece motiunea de cenzura.

Ponta exclude o alianta cu PSD pentru parlamentare: Nu poti sa te unesti cu toata baronimea si cu totii profitorii

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, vineri, ca exclude o alianta cu PSD pentru alegerile parlamentare, dar si-ar dori o stanga unita pentru 2024.

Victor Ponta nu vrea alianta cu PSD pentru parlamentare: Nu poti sa te unesti cu toata baronimea si cu totii profitorii

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, vineri, ca exclude o alianta cu PSD pentru alegerile parlamentare, dar si-ar dori o Stanga unita pentru 2024. Ar vrea acest lucru, insa, doar daca reuseste PS.

Ponta spune ca exclude o alianta cu PSD pentru parlamentare

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Alba Iulia, ca exclude o alianta cu PSD pentru alegerile parlamentare, dar si-ar dori o stanga unita pentru 2024, conform Agerpres.

Noua conducere a PSD stabileste azi cand va vota motiunea de cenzura. Surse: la inceputul lunii septembrie

Marcel Ciolacu si restul liderilor PSD alesi la Congresul de sambata se reunesc marti pentru a decide cand vor vota motiunea de cenzura. Surse politice sustin ca votul va fi programat in prima saptamana a lunii septembrie. Deocamdata, PSD nu are suficiente voturi pentru a tranti Guvernul Orban. Marcel Ciolacu negociaza cu Victor Ponta si cu Kelemen Hunor.

Ciolacu: Parlamentarii PSD sunt sunati si invitati la Guvern la cafele Avem suficiente voturi pentru a trece motiunea de cenzura

PSD are suficiente voturi pentru a trece motiunea de cenzura care va fi dezbatuta luni de Parlament, sustine liderul social-democrat Marcel Ciolacu. El a acuzat PNL de presiuni pe care le-ar face asupra unor parlamentari PSD, pentru a trece la liberali.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )