Libnet.ro
UNICEF

10:01

Catherine Deneuve, externata dupa mai mult de o luna de la accidentul cerebral: cand va reveni pe platourile de filmare

Adevărul Adevărul,
Catherine Deneuve, externata dupa mai mult de o luna de la accidentul cerebral: cand va reveni pe platourile de filmare

Actrita Catherine Deneuve a revenit in casa ei din Paris dupa mai mult de o luna in care a fost internata in urma unui accident vascular cerebral usor, scrie presa franceza. continuă pe Adevărul

Fructele proaspete si carnea de porc s-au scumpit cel mai mult in noiembrie

Fructele proaspete si carnea de porc s-au scumpit cel mai mult in noiembrie, comparativ cu octombrie.

Un rus faimos a venit in Romania. Ce a descoperit dupa doar cateva ore: Am facut asta de mai mult de 3.000 de ori, in viata mea nu am patit asa ceva!

Celebrul patinator rus Evgeni Plushenko a fost pus intr-o situatie ridicola la doar cateva ore dupa ce a ajuns in Romania.

ALERTA! CRESTE VARSTA de pensionare pana la 70 DE ANI! ROMANII vor munci MAI MULT!

Creste varsta de pensionare? CUTREMUR MONDEN! VALENTINA PELINEL SI CRISTI BORCEA AU FACUT ANUNTUL, DUPA UN AN DE CASNICIE! E BOMBA ANULUI Premierul Ludovic Orban a facut, marti,declaratii legate de.

Ministrul Violeta Alexandru, informata ca Inspectia Muncii n-are bani sa plateasca salariile din noiembrie: Seful institutiei se ascunde, iar situatia are aspect de prost management. inclin sa cred ca mai mult

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anuntat, vineri, ca a fost informata inspectorul-sef Nicolae Bratu Dantes ca Inspectia Muncii nu mai are bani de salarii pentru salariile din noiembrie, care trebuie.

FORUMUL JUDECATORILOR DIN ROMANIA: Mai mult de jumatate dintre magistrati s-au pronuntat pentru desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie

Asociatia Forumul Judecatorilor din tara noastra a mai centralizat peste 1. 800 de voturi exprimate de magistrati in adunarile generale, iar rezultatele arata ca 83. 14% dintre magistrati s-au pronuntat pentru desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie, potrivit News. ro.

HOROSCOP. Zodiile care insala cel mai mult. Fereste-te de ele! RACII, slabe sanse sa calce stramb

Fiecare persoana car a fost inselata stie cat de dureroasa este tradarea si stie ca nu isi mai doreste sa treaca prin asa ceva niciodata.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )