Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cati bani castiga un angajat Metrorex. Ministrul Transporturilor, nemultumit de cresterea salariilor

Playtech Playtech,
Cati bani castiga un angajat Metrorex. Ministrul Transporturilor, nemultumit de cresterea salariilor

Unul din subiectele controversate din fiecare administratie de pana acum, a fost Metrorex. Compania de stat are in acest moment aproximativ 5. 500 de angajati. Salariu mediu al unui angajat Metrorex era de aproximativ 5. 800 de lei. in octombrie 2020 compania anunta mariri cuprinse intre 150 si 1. 575 de lei pentru fiecare angajat. Conform unor ultime . continuă pe Playtech

Razboi in Metrorex. De ce este acuzat ministrul Transporturilor

Razboi total in Metrorex! Ministrul Transporturilor primeste acuzatii grave. Catalin Drula cere verificari aspre dupa ce au fost stabilite maririle salariilor anagajatilor. Detalii din scandalul de ultima ora. Ministrul Transporturilor vs. Sindicatele de la Metrorex Razboi total intre ministrul Transporturilor si sindicatele de la Metrorex in urma caruia Catalin Drula a cerut verificari dupa maririle .

Scandal intre Ministrul Transporturilor si Metrorex: Am impresia ca nici nu-l prinde Pastele pe post

Este razboi total intre ministrul transporturilor si sindicatele de la Metrorex. Catalin Drula a cerut verificari dupa ce au fost stabilite mariri de salarii, in plina criza. Acestea ar creste, anul acesta, cu 18 procente, desi traficul de calatori s-a prabusit in ultimul an, din cauza pandemiei.

Cati bani produce metroul din Drumul Taberei, investitia pentru care bucurestenii au asteptat ani de zile

Metroul din Drumul Taberei a fost deschis circulatiei anul trecut, dupa multi ani de tergiversari si amanari. Ministrul Transporturilor incearca un bilant in urma acestei.

Scandal la Metrorex, cu Catalin Drula, ministrul Transporturilor in prim-plan. Sindicalist: Nu stiu daca-l prinde Pastele

In 2016 si 2020 s-au dublat salariile la Metrorex, sustine Catalin Drula, ministrul Transporturilor, o crestere fulminanta. Media salariilor este de 10. 000 de lei si ar urma sa se renunte la orice majorari,.

Ministrul Transporturilor a trimis Corpul de Control la Metrorex: Compania acopera doar 30% din cheltuieli din venituri proprii. E inacceptabil ca in timp ce ai pierderi enorme de venituri, sa cresti cheltuielile salariale

Ministrul Transporturilor, Catalin Drula, a anuntat, marti, ca trimite Corpul de Control la Metrorex, pentru verificari cu privire la renegocierea contractului colectiv de munca. Totul in contextul in care,.

Lovitura crunta pentru soferi! Cati bani ar putea sa plateasca pentru locul de parcare

Noua veste importanta pentru soferi! Cati bani ar putea sa plateasca pentru locul de parcare de acum? Toti conducatorii auto trebuie sa ia asta la cunostinta. Care sunt noile modificari? Veste pentru soferi. Cat ar putea sa plateasca pentru locul de parcare? Bucurestenii cu masini urmeaza sa-si faca griji din cauza unei legi care e .

Cati bani ia Carmen Serban pe casa de lux din Pipera. Artista nu sta la discutii, a luat o decizie majora

Dupa ce Brigitte si Florin Pastrama au anuntat, acum cateva zile, ca vor pleca definitiv din Romania, acum o alta vedeta celebra se muta din tara pentru a se stabili pe pamant britanic. Cati bani ia Carmen Serban pe casa de lux din Pipera. Artista nu sta la discutii, a luat o decizie majora si .

Alex Bodi i-a imbogatit pe lautari. Cati bani le-a dat la petrecerea din arestul de la domiciliu

Alex Bodi i-a imbogatit pe lautari. Cati bani le-a dat la petrecerea din arestul de la domiciliu. Se pare ca omul de afaceri a uitat-o complet pe Bianca Dragusanu si se distreaza de zile mari, chiar daca nu-si poate parasi locuinta. Viitorul sot al Dariei Radionova a dat o petrecere de pomina, unde i-a avut .

Cati bani vor primi familiile victimelor incendiului devastator de la Matei Bals. Anunt important de la Guvern

Primul ministru Florin Citu a facut un anunt adresat familiilor victimelor incendiului devastator de la Institutul Matei Bals. Premierul a declarat ca se vor da bani pentru fiecare persoana afectata de incendiu. Despre ce suma este vorba? Bani de la Guvern pentru familiile victimelor de la Bals Premierul a anuntat in cadrul conferintei de presa .

Premiu urias la Romanii Au Talent! Cati bani ar putea sa primeasca castigatorul sezonul 11 al emisiunii de la PRO TV

Noul sezon al emisiunii Romanii au Talent sta sa inceapa. Care este premiul urias pentru care se vor bate anul acesta oameni talentati din toate colturile? Cu ce suma va pleca acasa preferatul juratilor si al telespectatorilor? Romanii au talent sezonul 11: care e marele premiu? Celebrul si mult asteptatul show de talente preferat de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )