Libnet.ro
UNICEF

00:07

Scandal intre Ministrul Transporturilor si Metrorex: Am impresia ca nici nu-l prinde Pastele pe post

Antena3 Antena3,
Scandal intre Ministrul Transporturilor si Metrorex: Am impresia ca nici nu-l prinde Pastele pe post

Este razboi total intre ministrul transporturilor si sindicatele de la Metrorex. Catalin Drula a cerut verificari dupa ce au fost stabilite mariri de salarii, in plina criza. Acestea ar creste, anul acesta, cu 18 procente, desi traficul de calatori s-a prabusit in ultimul an, din cauza pandemiei. continuă pe Antena3

Razboi in Metrorex. De ce este acuzat ministrul Transporturilor

Razboi total in Metrorex! Ministrul Transporturilor primeste acuzatii grave. Catalin Drula cere verificari aspre dupa ce au fost stabilite maririle salariilor anagajatilor. Detalii din scandalul de ultima ora. Ministrul Transporturilor vs. Sindicatele de la Metrorex Razboi total intre ministrul Transporturilor si sindicatele de la Metrorex in urma caruia Catalin Drula a cerut verificari dupa maririle .

Scandal la Metrorex, cu Catalin Drula, ministrul Transporturilor in prim-plan. Sindicalist: Nu stiu daca-l prinde Pastele

In 2016 si 2020 s-au dublat salariile la Metrorex, sustine Catalin Drula, ministrul Transporturilor, o crestere fulminanta. Media salariilor este de 10. 000 de lei si ar urma sa se renunte la orice majorari,.

Ministrul Transporturilor: Venitul mediu in Metrorex, 10.000 de lei pe luna. in vremuri de pandemie, in care calatoriile cu metroul s-au prabusit, salariile au crescut Reactia liderului de sindicat

Ministrul Transporturilor, Catalin Drula anunta ca venitul mediu al salariatilor din Metrorex este de 10. 000 de lei lunar si ca regia, in conditii de pandemie si de reducere drastica a numarului de calatorii cu metroul, a crescut cu 18% salariile angajatilor si a suplimentat numarul de salariati cu 1300. Liderul sindicatului din Metrorex a reactionat, spunand ca ministrul nu este bine informat, relateaza News. ro.

MINISTRUL TRANSPORTURILOR: Venitul mediu in Metrorex, 10.000 de lei pe luna

Ministrul Transporturilor, Catalin Drula anunta ca venitul mediu al salariatilor din Metrorex este de 10. 000 de lei lunar si ca regia, in conditii de pandemie si de reducere drastica a numarului de calatorii cu metroul, a crescut cu 18% salariile angajatilor si a suplimentat numarul de salariati cu 1300.

Ministrul Transporturilor a trimis Corpul de Control la Metrorex: Compania acopera doar 30% din cheltuieli din venituri proprii. E inacceptabil ca in timp ce ai pierderi enorme de venituri, sa cresti cheltuielile salariale

Ministrul Transporturilor, Catalin Drula, a anuntat, marti, ca trimite Corpul de Control la Metrorex, pentru verificari cu privire la renegocierea contractului colectiv de munca. Totul in contextul in care,.

MINISTRUL TRANSPORTURILOR: Nu exista solutii magice pentru decongestionarea traficului de pe Valea Prahovei

Ministrul Transporturilor, Catalin Drula, declara ca nu exista solutii magice pentru decongestionarea traficului foarte aglomerat de pe Valea Prahovei, unde de 16 ani se vorbeste despre o autostrada fara a se fi intreprins demersuri concrete in acest sens, scrie News.

Ministrul Transporturilor: Veniturile Metrorex s-au prabusit, dar salariile au crescut

Venitul mediu lunar al salariatilor Metrorex este in jur de 10. 000 de lei, dupa ce anul trecut, din .

Ministrul Transporturilor vrea sa mute cele 18 spitale CFR la Ministerul Sanatatii sau la Primarii

Exista discutii pentru transferarea celor 18 spitale CFR de la Ministerul Transporturilor la Ministe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )