Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cati bani va primi cel care ii elimina pe Assad si pe liderului Hezbollah

România Liberă România Liberă,
Cati bani va primi cel care ii elimina pe Assad si pe liderului Hezbollah

Abu Mohammed al-Jolani, lderul aripii siriene a Al-Qaida, a declarat ca va oferi trei milioane de euro pentru ucidere presedintelui Siriei, Bashar al-Assad, si doua milioane de euro pentru oricine l-ar ucide pe Hassan Nasrallah, seful organizatiei siite libaneze Hezbollah . continuă pe România Liberă

UX Bucharest 2015 vrea sa te invete ca designul bun este cel care il ajuta pe utilizator

Cei pasionati de design vor fi interesati sa afle ca, saptamana aceasta, in Bucuresti, se organizeaza conferinta UX Bucharest 2015, prima conferinta de User Experience Design din Roomania. Potrivit unui comunicat remis Playtech, UX Bucharest 2015 va reuni staruri din domeniul User Experience Design din SUA, Canada si Europa. Vor fi organizate prezentari si workshop-uri [] UX Bucharest 2015 vrea sa te invete ca designul bun este cel care il ajuta pe utilizator Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tinerii pot deveni REZERVISTI. Cati bani primesc

Mircea Dusa, ministrul Apararii Nationale, a declarat ca pot deveni rezervisti militari toti tinerii care doresc acest lucru. insa, totul se face pe baza de contract de patru ani, in care trebuie sa participe la instruire 15 zile pe an si primesc 10% din functia de baza .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )